Staffan Hellstrand - Fanfar!

             Fanfar

Det här är en sång, om en blomma
Det här är en hälsning till dom fromma
Dom som inte jagar guldet och äran
Dom som ser lyckan i det dom har nära
Dom som kan leva en dag i sänder
utan oljade tungor och blodiga händer
Dom som inte alltid letar efter spänningen i natten
Dom som kan leva på luft och vatten
Det här är en fanfar för dom som verkligen har nånting kvar

Det här är en sång, om en blomma
till dom som inte är om tomma
Dom som aldrig patrullerar gamla stan
eller snortar i sig drömmar runt Karlaplan
Dom som inte alltid sneglar över dom som har mera
Dom som sätter barn till världen och får dem att fungera
Dom som inte vill vara en av ringarna på vattnet
Som kan leva under ytan och tycka det är vackert
Det här är en fanfar för dom som verkligen har nånting kvar

Det här är en sång, en blomma
Det här är en hälsning till dom fromma
Dom som kan bygga och bygga och bygga
och resa sig med solen och känna sig trygga
Som inte schackrar och dealar i en blåfrusen ström
Där varje handslag är ett vapen och varje andetag en lögn
Som inte vill vara en av ringarna på vattnet
Som kan leva under ytan och tycka det är vackert
Det här är en fanfar för dom som verkligen har nånting kvar


Lördag fm!

Ganska nyligen hemkommen från en tur på stan med Ella och syster Anna. Shopping blev det inget för mig men destå mer för Anna :) lite dittan och dattan till bebis i magen. Så mysigt att titta på dom små små kläderna för nyfödda. Finns så mycket fint. För en stund längtar man tillbaka... Mat kunde vi ju inte klara oss utan så dagens lunch spisade vi på Aldos...Bakad potatis med kycklingröra.

Ella 9 Månader!

Ella blir 9 Månader idag. Lillgumman våran börjar bli så stor. Tiden springer iväg...

Visar tänderna dom två små...



Lättroad!

Jag: Buuu buuu buu
Ella: Aha ha ha ha ha

Lättroad liten dam :)

Friday!

Hade en fullspäckad fredag. Skoj då det inte hänt överdrivet mycket i veckan. Fikade med Monika och Emilio på Marangoni. Åt tomatbröd med skinka och brieost + en kanelbulle som på något mirakulöst vis också slank ner i maggen. Blev en lååång fika vilket hör till vanligheten när det gäller Monika och mig. Börjar man prata är det svårt att sluta haha. Sötaste ;) kidsen våra var uthålliga, lite grin mot slutet men vi förstår dem.

Åkte till Valbo själv en sväng. Ångrade mig lite när jag kom dit...shoppinglusten bara försvann?! Fattade ingenting.
Köpte Jane Fondas självbiografi på bokrean. Intressant att läsa om andra människors livsöden. Länge sedan jag läste något nu. Senaste boken var Snabba Cash av Jens Lapidus och den var ju jätte bra, får se hur denna bok är då. 
            
              

På kvällen kom Nino, Monika och Emilio hem till oss. Käkade grilltallrik från Jensas. Tittade så klart på Let´s Dance och äntligen...no more Calle-Jan. Spelade lite Guitar Hero. Åt chips (mest jag). Pratade.  Ämnen att diskutera är oändliga så varför inte fortsätta hela natten haha. Kvällen slutade vid tre för oss. Vem hade för ca 1-2 år sedan kunnat ana att våra fredagkvällar skulle se ut just så här :) 

         Knäppte lite fina kort på Emilio...
       
       
        

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Monika :) bara till att bita i det sura äpplet...

 Regler: 

1)
Länka till den som utmanade dig.
2)
Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3)
Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
4)
Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

7 Sanningar om mig:

1) Jag är en shopaholic som mår dåligt om jag inte får handla lite smått och gott med jämna mellanrum.

2) Vattna blommorna är inte min grej...kanske därför vi endast har tre blommor i lägenheten just nu + en som vissnat och dött. Måste köpa några fler då blommor faktiskt gör boendet mycket hemtrevligare.

3) Har alltid velat bli författare och tror fortfarande att jag kommer skriva en bok once in my life.

4) När jag tog mitt körkort klarade jag uppskrivningen på en gång men körde upp 4 ggr!!! Pinsamt. Pappa trodde knappt det var sant när jag kuggade för tredje gången :( inte jag heller för den delen. Jag är ju bäst på att köra bil. Kanske betyder att jag inte har nerver av stål.

5) Jag har blivit något av en hypokondriker så här på äldre dar haha.

6) Vill att allting ska matcha...

7) San tycker att jag är bortskämd :) förstår inte vad han menar???

Jag utmanar:

Lisen
Dharmanna
Mia
Rosie
Lotta
Fia
Therese

LYCKA TILL!


Pasta med kyckling!

Dagens lunch bestod av Pasta med kyckling, svamp, paprika, ananas, ost och curry på Amorinen. Inte så nyttigt men sååå gott. Tänkte starta om mitt nyttiga liv nästa vecka. Hoppas på att känna mig piggare då. Envis förkylning det här. Nu vart jag hungrig igen...Suck!

Victoria + Daniel

OckelboDaniel såg något obekväm ut när förlovningen med Vickan skulle tillkännages :) nu har han bara lite över ett år på sig att våndas över det stooora bröllopet. Silvia fick iaf med hjälp av fusklapp fram att Daniel är full av energgggy.


Det kom ett brev...

Jag fick ett handskrivet brev igår med posten...jippi...händer inte ofta nu för tiden. Det var från min kusin Lena i Haparanda. Hur kul som helst att läsa och kika på bilder på dem allihopa. Tack för att ni förgyllde min dag som annars bara bestod av tvätt tvätt och åter tvätt. Kom en liten tår också :) Vilket otroligt fint kök ni gjort...kan nästan inte tro att det är samma hus. Kram på er.

Kalas!

På em var vi och grattade syster Sofie på bemärkelsedagen. Present = Parfym (Britney Spears). Åt massor av gott fikabröd och tårta. Vart en hel del bebissnack då det börjar närma sig nu för Anna :) sååå spännande. Roligt att träffa allihopa Kram.

Ella har bänkat sig i soffan...

Öppnar paket även hon...(från mormor & morfar)

Ella & Morfar...

Ella & Pappa...

Jag & Ella...

Kim spelar innebandy...

Tårtan...


Oscarsgalan!

Vi spenderade hela fm igår med att titta på Oscarsgalan. Hur klarade vi oss förr utan inspelningsbar boxer? Otroligt bra grej att ha. Slipper alla jobbiga reklampauser, bara att spola förbi. Sen hade vi ju aldrig orkat se på oscarsgalan hela natten fram till tidig morgon. Som helhet tyckte jag att galan var väldigt bra och underhållande. Stjärnglans till tusen. Många filmer man inte sett än. Slumdog Millionaire måste man ju ta sig en titt på som fick 8 statyetter (kommer på bio i Sverige den 6 mars).

Många ljusa klänningar på rödamattan detta år. Finaste ljusa klänningen tyckte jag var Taraji P. Hensons (från Benjamin Button). Tyckte hela hon lyste. Fin i håret också :)

Sämsta ljusa klänningen var Jessica Biels...hur tänkte hon?

Finaste klänningen med färg...Natalie Portman.

Sämsta...lika färg men den kändes istället HELT fel...
sorry Alicia Keys.







Hur kommer det sig att...

Hur kommer det sig att:

* Så fort Ella somnat får jag jordens hostattack och väcker henne.

* Jag lockas att köpa en tidning för att det är en present med...typ ett läppglans som ALLTID visar sig vara värdelöst.

* Folk flyttar inte på sig när man kommer med barnvagn? Nej dom tycker att det är JAG som ska gå en omväg.

* Katten vill alltid följa med in på toaletten, trots att kattlådan inte är där.

* I samband med graviditet kan man, som jag, tappa otroligt mycket hår. Grejen är att sen ska håret växa ut igen så nu börjar jag se ut som gullefjun :(

* Jag tar fortfarande med mig dom minsta storlekarna till provhytten och jobbar mig uppåt.  

* Vi får SNABBT en skriftlig hotlapp på vår bil av Allokton när vi parkerat lite tokigt...men det är sällan jag ser det på någon annan bil här i svängarna. Det står alltid en bil felparkerad utanför oss kan jag lova.




Melodifestival del 3!

Det bästa med Melodifestivalen denna gång var Petra Medes klänning. Tyckte den var jätte fin. Annars var väl BWO helt ok.

Valbo!

Ella och jag åkte in till Valbo igår med hopp om att finna en present till syster Sofie som fyller år på måndag. Men det enda vi fann var...syster Sofie haha och Kim. Konstigt det där att man ofta stöter på just den man ska handla till. Men som sagt jag hittade inte alls det jag letade efter. Att det alltid ska vara så svårt att hitta en bra present. Råkade shoppa lite annat då istället. Åt lite gottit på Madame...

Godaste Äppelmuffin jag ätit på länge...

Ciabatta med kyckling och sweet chili...

Trött Ella...

Shopping...

Vila i frid!

Fick hem ett brev igår som lite brutalt beskrev att min Sony Ericsson är forever lost. Fuktskadad innanför bottenkontakt. Ej reparabel. Ej garanti. Retur eller skrot :(  Svar önskas inom 7 dagar. Ja så var man utan telefon. Och pengar måste jag betala vare sig jag vill skrota eller få hem telefonen för begravning. 343,75kr för att få hem den eller 262,50kr för att skrota den (undersökningsavgift). Väljer det billigaste alternativet så klart...vad ska jag med en ej reparabel telefon till? Även om jag tycker att det är lite sorgligt. Hade räknat med att få tillbaka den i toppform. Trodde jag plockat fram min Samsung U600 bara tillsvidare. Världens sämsta telefon som har ett eget liv och gör som den vill. Går inte ens att ringa..då lägger den på. Har vart inne på reparation en gång men vad hjälpte det.  Skittelefoner!


Monroes!

Hade en skit pissig natt, ont i hela kroppen. Vaknade halv död men tog mig i kragen och hoppade...nä släpade mig in i duschen. Vart lite piggare. Tänk vad magisk en dusch kan vara. Trött på att bara sitta inne så vi åkte alla tre till Monroes vid lunch.

Min kycklingsallad...

Ella & Betty Boop...

Leker med apan hon fått av Tobias...


Elladagen!

Grattis ELLA på namnsdagen!

Namnsdagspresenterna...


The Ting Tings - That´s Not My Name

 

Dokumentär!

Såg den där dokumentären igår om kvinnor som väljer att föda barn hemma?! Har ingen förståelse alls för det. Tänk om något skulle hända...kan man leva med sig själv då? Eller tar skuldkänslorna över för resten av livet. Jag som var så orolig att något skulle gå fel trots all hjälp som fanns att få på förlossningen. Drömde mardrömmar om det långt innan. Varför utmana ödet...ok om dom haft en barnmorska hemma men icke. Att få barn är ju det största i livet. Skulle aldrig medvetet utsätta mig och barnet för onödig fara.

Jag är nog ganska orolig av mig som person...tyvärr. Nu när man fått barn märks den där oron tio ggr mer. En av nackdelarna med att få barn, att man får en ryggsäck med oro på köpet. Började som sagt så fort jag fick veta att jag var med barn. Tog bort mycket av lyckan över att faktiskt ha ett litet liv där inne som växer för varje dag. Oroade mig för allt. Oroar mig nu också...för allt. Men det är väl så att vara mamma. Har hört att det aldrig går över :) Men man kanske lugnar ner sig lite med tiden...eller?

Förfaller!

Min näsa börjar likna Michael Jacksons...den förfaller i takt med allt snor som ska ut...Jag har bara ätit onyttigt varje dag och vågar inte ställa mig på vågen...missar mammaträningen idag :( sitter i soffan och tycker synd om mig själv.

Vakna med The Voice!

Morgonen började som vanligt med...

Dagens Outfit!

Dagens outfit är ett par raggisar...med halkskydd lika som Ella. Kan ju behövas med tanke på hur jag trillat på senaste tiden :)

Snor!

Vad är det för fel??? Blir så trött på att vi inte blir friska någon gång. Vet att jag tjatar om det men nu är jag om möjligt mer förkyld än någonsin. Looks like shit! Ella är pigg men snorig, skriker och grinar när vi försöker rensa näsan. Inte det lättaste när hon kastar huvudet hit och dit. Lillgumman. Två tänder på gång nu :) Vill tugga på allt hon kan komma åt. Skulle behöva städa...ser för hemskt ut här hemma. Har ingen ork till det. Vill träna...har ingen ork till det heller så klart. Nä det ända jag ser är en hög med snorpapper som bara växer och växer. Ella leker med det bästa hon vet just nu...Tidningar! Går före alla andra leksaker. River och sliter. Måste fixa frukost...

Melodifestival del 2!

Melodifestival och pizza och lite godis. Tyckte att det var många bra låtar denna gång. Måns, Amy, H.E.A.T, Cookies´n Beans, Jennifer och även Lasse. Dock förstår jag inte hur Lili & Susie kunde smyga sig med bland dom fyra bästa och gå vidare till andra chansen? Kom igen det var ju en riktig skitlåt...Gimme gimme. Petra Mede kändes bara tråkig som programledare. Lät inte Markoolios låt lite väl mycket som Can you feel the love tonight från Lejonkungen? Vissa partier tyckte vi iaf...

Present!

Ellas Alla Hjärtans Dag present från Mormor & Morfar.

Alla Hjärtans Dag!

Puss Älskling!

Let´s Dance!

Vad hade människan = Maria Lindberg på sig? Mådde dåligt av att se henne i denna kroppsstrumpa...Dessutom var det väl dags för Carl-Jan att lämna programmet nu men nääää. Han måste ha en hel del "fans" ute i landet som lyckas hålla honom kvar.

Tyckte Laila var finast för kvällen...

Fredag den 13:e!

Ella vaknade första gången tidigt idag, vet inte riktigt när men jag har ett svagt minne av att jag gick upp och gav henne nappen. Sen somnade hon om och vaknade inte förrens halv 10. Själv gick jag upp 9. Åkte i väg till Valbo en sväng och strosade runt lite själv. Provade fina Baggy Jeans på Only som jag vill ha. Var kanske lite hög midja på dem men jätte sköna. Blir ev till att köpa dem sen eller något liknande. Köpte en sjal på KappAhl åt mig och ny vårjacka till Ella på H&M. Hade kunnat shoppa tusen saker till men där tog det stopp :) Trött på mig själv som bara vill ha mer och mer. San jobbar em just nu men slutar ev tidigare. Hoppas!


Tand på G!

Upptäckte igår att Ella börjar få sin första tand :) Jag kände något vasst när hon tyckte det var läge att tugga på mitt finger. Kanske har en hel del grin att vänta nu då men jag har inte märkt något på henne än. Vi får se...


Akta Graco Cosmic Comfort!

Fick lite gjort idag ändå, trots att San nu har blivit riktigt krasslig. Jag börjar känna mig lite bättre men fortfarande hosta.  Ella snorar och hostar lite till och från. San bytte bilbarnstolen till modell större. Den har stått och väntat och tagit plats här i lägenheten. Men just nu tycker jag allt kommer bli sååå mycket krångligare med den nya stolen...då man inte kan ta den med sig. Då måste vi hela tiden ta loss henne när vi ska och handla m.m. Antar att vi kommer vänja oss vid detta också. Den blev väldigt bra iaf, hon sitter bekvämt och kan se ut genom fönstret nu.
Var till babyproffsen och köpte mer plastpåsar till blöjhinken, käkade på American Takeaway i Gävle men där var dom så otrevliga att vi aldrig mer kommer återvända dit. Åkte vidare till Valbo, jag lämnade in min trasiga telefon på Telia. Räknar med att köpa en ny i Maj typ när jag kan förlänga mitt abbonemang :) Långt dit. Tittade runt på några affärer lite snabbt när San tog en kaffe. Blev mest deprimerad när jag såg allt fint som kommit in både till Ella och mig. Bara till att drömma vidare, att man ska vinna storvinsten...hur nu det ska gå till när man inte ens spelar på något??? Dags att börja köpa triss :) skrapa skrapa...

 


Våran Busunge!


Hemmadag!

Gick inte utanför dörren igår. Var bara hemma och tog det lugnt. Vi tittade på en dålig film...minns inte ens vad den hette. En massa varulvar var det iaf. Träningen var inställd pga sjukdom men hade ändå inga planer på att gå. Kallt ute och fortsatt mycket snö. Hoppas denna dag blir lite mer händelserik...men det är skönt att bara vara hemma ibland också. Ligga på soffan. Hostan håller i sig :( Kram

Thriving Ivory!

Do you dream, that the world will know your name?
So tell me your name
And do you
care, about all the little things or anything at all?
I wanna feel, all the chemicals inside I wanna feel
I wanna sunburn, just to know that I´m alive
To know I´m alive...

Don´t tell me if I´m dying, cause I don´t wanna know
If I can´t see the sun, maybe I should go
Don´t wake me cause I´m dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves to soon...


Tisdag 090210!

Ella och jag spenderade hela fm på Öppnaförskolan igår. Inte så mycket folk där som det brukar vara. Ganska lugnt och skönt ändå. Dagens soppa: Potatis, tomat & bacon. Ella somnade på golvet strax innan vi skulle gå hem. Helt slut lillgumman. Tog en sväng på stan efteråt och köpte en body och ett par byxor till henne. Var bara hemma resten av dagen och slappade. Känner mig fortfarande inte 100% kry :( och Ella verkar ha fått min eländiga hosta nu.

Evolution Of Dance :)

 

Lunch från Donken!

Världens bästa San var iväg till Donken och fixade lunch åt mig idag innan han åkte till jobbet Puss!

Sömn!

Vaknade skitseg imorse. Ella fick en mindre skrikattack vid 05.00. Sen somnade och vaknade hon fram till kl 07.30. Då var det lika bra att stiga upp. Vet inte vad det var för fel...mardrömmar eller förkylning som spökar. Jobbigt när man är van vid att hon sover. Blivit bortskämd med det nu. Får se hur nästa natt blir, hon kanske gjort en helomvändning. Konstigare saker har ju hänt :( Gjorde ett försök till att träna Core på morgonen men jag var tvungen att avbryta då jag kände mig jätte skum i hela kroppen och knoppen. Tråkigt att inte få känna sig riktigt pigg. Får se om vi orkar med en promenad på em eller om vi bara ska hålla oss inne idag.


Mobiltelefon!

Förstår mig inte på mobiltelefoner...varför kan dom aldrig funka som dom ska?! Helt plötsligt går det inte att ladda min telefon Sony Ericsson W660i. Trodde först att katten vart på laddaren men San köpte en ny åt mig och den funkar inte heller. Slöseri med pengar där :( Har plockat fram min gamla Samsung U600 men den kan jag bli tokig på. Vart dålig ända sedan jag köpte den. Pryltokig som jag är så har jag velat haft en ny telefon ett tag, men utan pengar är det omöjligt. Vill ju ha en sån med touchscreen :) Skulle nästan kunna tro att min telefon känt av att jag är less på den och nu börjat strejka. Iaf kom det olägligt. Sorry...kom tillbaka...


Långsand!

Vi hade en toppen Lördag ute i Långsand igår hos Lisen, Micke och Tobias. Det var jag, San och Ella, Marie och Hans, Henrik och Malin + bebis i magen. Lisen och Micke hade fixat allt så himla bra. Först tacos med allt som hör till och sen efterrätt på det och chips och godis. Åt så jag höll på att spricka. Länge sedan man frossade loss totalt. Ella var lite grinig till och från men det gick bra ändå. Tobias var så snäll och plockade fram en massa leksaker åt henne. Hon ville inte somna borta som vanligt. Försökte hålla sig vaken så länge det bara gick. Svårt att komma till ro. Vi kikade lite på Melodifestivalen mellan allt prat, men hade ingen riktig koll. Verkade vara olika röstningar hit och dit?? Åkte hem strax före ett. Då hade vi en bit att åka :) stötte på några rådjur efter vägen.  Tur jag körde sakta...eller extremt sakta enligt San. Men både han och Ella somnade i bilen. Tillbaka i Sandviken vid två tiden.  Trodde jag skulle bli tvungen att mata Ella en gång till när vi kom hem men hon var jätte trött och somnade så fort jag lade ner henne i sängen. Stupade själv i säng också. Blev väckt kl 6 av att telefonen ringde :( blev orolig att det hänt något?! ingen ringer väl kl 6 på en söndagmorgon...men det var en gubbe som ringt fel. Satan vad arg och irriterad jag blev. Kommer knappt ihåg samtalet nu för jag var inne i min trötter dimma. Men det borde nästan vara straffbart att ringa fel så tidigt på morgonen. Gubbj....ja just det... 

Ella lånar Tobias sittsäck...

Ella och Marie...

Ella och Tobias...

Lisen och Tobias...

Jag, Ella, Lisen och Tobias...

Tack allihopa för en trevlig kväll Kram

Fredagkväll!

Fredagskvällen bestod av besök från Nino, Monika och Emilio...mat från Malaysian Butterfly...Let´s Dance...och en massa prat om allt och inget :)

Go´plutten...

San och Emilio...


Fredag!

10.00 Sång vid Kanalkyrkan. Ella verkade ha jätte skoj denna gång. Gungade i takt och otakt :) med musiken.
11.00 Fika på Aldos med Rosie och William, Maria och Zoey. Åt varma smörgåsar med ost och skinka...onyttigt.
14.00 Lunch med San och Ella på Amorinen. Rödspätta med kokt potatis och sås. Gott!

Effect!

Klippte och slingade håret igår på Effect. Vart toppen nöjd. Till och med San såg för en gångs skull att jag gjort något :) Frisören lade i en ljus toning i hela håret efter att hon slingat och det blev jätte bra. Tyckte först att det vart tok blont...men nu har jag redan vant mig. Länge sedan dock man var så här blond. Synd att det inte håller i sig så länge :( Tog inte av så mycket på längden men klippte upp det lite mer. Blir mer frisyr då. Köpte en ny hårspray...Goldwell. Rootlift Spray som ska pumpa upp platt hår. Verkar vara bra...hoppas på det då den kostade 155kr...tungt när man är mammaledig. Ville köpa sånt very special schampoo och balsam för slingat hår men hade inte riktigt råd med det. Får ta det en annan gång....eller aldrig hm...


Parkbadet!

Var på mammaträning igen 10.45 och tror om möjligt att det var ännu jobbigare denna gång. Kämpade på med benböjen...trodde jag skulle säcka ihop. Jaja det kändes otroligt bra när det var avklarat iaf. Ella var jätte duktig. Grejade på lite vid sidan av. Än så länge är det lätt att ha henne med sig, sköter sig själv. Men är rädd för att det kan ändras snabbt.

Parkbadet...väntar på Monika och Emilio...

Finns mycket intressant att kika på...

Diggar!

Ella är helt tokig i musik just nu...börjar gunga så fort hon hör någon bra låt med lite dunka dunka i. Vanliga barnsånger  är ingen hit...nej det ska vara låtar som Poker Face med Lady Gaga och HotNCold med Katy Perry. Ser så himla sött ut. Det ska börjas i tid.


KappAhl!

Ja då har snart ännu en tisdag gått mot sitt slut. Ella och jag gick som vanligt till öppnaförskolan idag. Vart en massa barnprat och soppa och lasagnepurée och lite mer prat. Ella var på jätte bra humör. Inte det minsta grinig. Tog en sväng på stan efteråt. Köpte lite krimskrams på KappAhl...tre par örhängen. Tyckte dom fått in fina barnkläder där också. Vilket inte hör till vanligheten. Sen vart det två nagellack på Lindex. Försöker få någon fason på naglarna men dom bara går av :( 

Endast 49,50 kr


Frisyr!

Har många funderingar nu på hur jag ska klippa mig och slinga håret??? Skulle vilja bli lite blondare...fast nackdelen då är ju att utväxten syns så bra. Mitt härliga råttfärgade hår kikar fram och säger att jag måste gå till frisören lite oftare...och bli 1000kr fattigare lite oftare också :( Lugg tror jag inte heller det blir...jobbigt att hålla den i rätt längd. Konstigt det där att innan man ska till frisören så får man en bild i huvudet att man kommer gå därifrån som en helt ny människa :) men sååå stora förändringar blir det ju inte. Ok precis efteråt känner man sig lite fin men dagen efter vaknar man med samma ruffs som tidigare och lyckas inte riktigt få till det??? Och...nej det är ingen fotomodell man ser i spegeln. Aja vi får se hur det blir...

Tandläkaren!

Ställde klockan på 07.00 igår men hualigen vad trött jag var när klockan ringde. Slumrade vidare till 07.30 iaf. Släpade mig upp...San och Ella sov vidare. Hade så ont i halsen...funderade ett tag på att avboka tandläkartiden men nu hade jag ju redan gjort det en gång så det var dags att ta tag i eländet. Får sådan ångest när jag ska till tandläkaren. Inge trevligt alls. Drack lite te och borstade gaddarna extra noggrant. Satt i köket och funderade på hur pass ont det skulle göra haha, men har jag fött barn så ska jag väl klara av tandl. också. Hörde att Ella vaknade. Gick upp och väckte San så han kunde ta hand om fröken. Gick en trappa ner :) .....vi bor nämligen ovanpå tandl. Fick komma in precis 08.15. Fyllde först igen en grop i en tand där fyllningen lossnat. Var ingen fara alls...hade minnen sedan man var yngre att slipen var förfärlig men det ilade till lite ibland bara. Sen åkte hovkratsen fram (jooo Lotta jag kom inte undan den haha). Kratsade så det kändes som att tänderna skulle lossna, men även det var ingen fara och jag är nu tandstensfri. Inte alls lika obehagligt som jag tyckte att det var förr. Skönt! Trots att jag inte vart till tandläkaren på ett bra tag och då menar jag ett braaa tag så hade jag inga hål! Ska försöka att inte vänta för länge nu till nästa gång. Vilken befrielse det är att gå från tandläkaren :)
Sen var vi till tandhygenisten med Ella 10.10. Hon har inte fått någon tand än men det borde väl komma snart. Fick lite info om tandborstning och sånt.

Pappershållare!

Den här fina pappershållaren köpte vi idag. Designad av Simon & Tomas...något dom gjort bra iaf. Syns att det är deras stil. Kommer ha en given plats i bilen. 47,90 kr på ICA Maxi.


Söndag!

Hade en rejäl ätardag igår. El Maco till lunch och pizza på kvällen. Kändes kanske inte skit bra efteråt men det var värt det ändå...sååå gott. Bättre i magen men förkyld istället nu. Hoppas på att bli bra fort så att jag kan ta tag i träningen igen. Blivit lite slapp nu. Idag har vi vart hem till mamma och pappa och ätit mat...alltid så gott där. Sofie och Kim kom också dit. Trevligt. En helt vanlig söndag. Imorgon väntar tandläkaren för mig kl 08.15. Betyder att jag måste kliva upp tidigt :( Sen ska tandlösa Ella till tandhygenisten kl 10.10. Hoppas att vi hinner dit i tid. Förövrigt har vi en fullspäckad vecka att se fram emot. Tjing!


Nappar!

Våran lilla fröken fullkomligt ÄLSKAR sina nappar! ibland mer än mamma och pappa :) Hur ska detta gå när hon blir lite äldre? Kommer hon grina och slita sitt hår när vi tillslut tar bort dem. I veckan kom iaf hennes nya nappar vi beställt från www.namnnappen.se. Ellas favoriter...

RSS 2.0