Amelia!

Ella och Novas lilla kusin Amelia. Född 2010-10-20. Vikt: 3000 g Längd: 48 cm. Grattis Maria och Viktor.


Lik mamma tycker jag :-)

Nova 2 veckor!

Nova 2 veckor ♥

Ella och Nova ♥

Nova och Ella ♥

Besök!

I veckan, närmare bestämt i Tisdags var Marie, Malin och Wilmer här och hälsade på oss. Alltid skoj när det kommer någon, man blir ju ganska insnöad så här i början med en liten bebis.

Ella och Wilmer

Wilmer

Ella



Vakande ängel!

Har alltid tyckt om änglar och nu hänger denna från Elodie Details på Novas bilbarnstol.

Angel Lace White

Babyshop!

Fri frakt på www.babyshop.se fram till Torsdag den 21 oktober!

Tidig morgon!

Trots att jag kunde ta bilen till dagis i morse så valde jag en promenad istället. Hade väl inga större förhoppningar om att komma dit i tid :-) och det lyckades jag inte heller med men nästan iaf. Ella orkade stå på brädan hela vägen. Jag orkade nästan ända fram till dagis sen fick jag ringa färdtjänst..näää det gick faktiskt ganska bra. Men svettig blev jag och det är alltid lite längre dit än jag i mitt huvud föreställer mig och tror. Ogillar att det börjar bli så kallt ute. Men jag behöver en hel del motion...tråkigt nog. Ella hade så bråttom in till dom andra barnen att hon knappt sa hej då till mig :-( börjar bli så stor nu.


Fritidsresor!

När jag ser reklamen för Fritidsresor med Mads Mikkelsen så...visst blir jag sugen på att ut och resa, det måste jag erkänna men samtidigt när jag hör honom säga att livet består av 29 000 dagar kommer en ångest krypande över mig. Låter det inte hemskt lite?! Och att vi sen sover bort 10 000 av dem dagarna, ja det är ju skrämmande! Dags att börja ta vara på dagarna lite bättre...




Måndag!

Inte lika fint väder igår. Efter frukost blev det bad för Ella och Nova. Sen skulle mamma klämma in en liten dusch där någonstans också men den fick gå undan :-) Lagade köttbullar och makaroner men när jag lagom var klar med det så började Nova göra sin röst hörd och meddela att även hon var hungrig...så det blev en snabb lunch också haha. Tvättmaskinen gick för fullt hela dagen.

På måndagar får man göra hörselkontroll på bebisar i Gävle på Hörcentralen mellan 13.00 och 15.45. Så dit var vi med Nova när San slutade jobbet. En viss syster hade lite svårt att vara tyst men tillslut fick dom fram ett resultat som visade att hörseln var bara bra. Ella fick sin första tatuering...en fisk på handen.

Ella i väntrummet.


Promenad!

Gårdagens fina höstväder ledde till en första promenad med Nova i vagnen. Ella fick testa ståbrädan vilket hon tyckte var jätte skoj. Ibland krävs inte mycket för att roa dom små. Kändes lite underligt att knata runt med liggvagnen igen.  



Newbie by KappAhl!

KappAhls barnkläder för dom allra minsta nämligen Newbie är ju bara så söta. Nog för att jag gillar färg men ibland kan det vara fint med lite mildare toner också. Allt klär en liten bebis :-)



Babynest!

Såg på Blocket att det finns ej tjej/dam i Sandviken som gör jätte söta babynest till en summa av 370 kr. Tror det skulle vara en mycket användbar grej att ha till en liten bebis som kanske inte alltid känner sig så trygg i den stora vida världen. Bra att ha med sig också om man åker bort. Funderar på att slå en pling...

66 x 30 cm



Anna-Carin Brodin 026/273459 lr 073/7860806

Babysitter!

Novas fina present från Mormor och Morfar!



Bagartjej!

Efter att snälla moster Anna gett Ella ett set med bakgrejor, formar och kavel m.m så titulerar sig numera Ella för "Bagartjejen" haha. Sen sjunger hon baka baka liten kaka.



BVC!

Första besöket för Nova på BVC avklarat. Efter 8 dagar väger hon nu 3310 g vilket betyder att hon snart är uppe i sin födelsevikt igen. Längd 51 cm. Huvudomfång 35,5 cm.

Kikade in till vår barnmorska Helena också när vi ändå var där i krokarna. Hon hade trott på en till tjej :-) tydligen kan flickor ha lite snabbare hjärtslag. Vet inte om det stämmer jämt men ibland kanske...
Själv trodde jag nog på en lillasyster till Ella nästan hela tiden, bara en känsla jag hade. Fast Nova var så otroligt livlig i magen från att man kunde känna något, Ella var mycket lugnare. Sen tyckte jag att min mage var något lägre. Går nog inte att lista ut i förväg ändå utan ul. Hur som helst så spelar det ingen roll i slutändan för att lika glad och tacksam är man ändå över det lilla livet man fått till låns ett tag... Jag kan sitta och titta på Nova hur länge som helst. Tycker det är ett ännu större mirakel denna gång, att något så perfekt kan växa fram i ens mage...så känner nog alla mammor (hoppas jag).

Overall!

Blev en snabbvisit till Gävle idag för att köpa overall och mössa till Nova. Hittade dessa fina på Polarn O. Pyret. Valde sen att hålla oss inne pga det blåsiga vädret.




Syskon/kusin träff!

Haft en mysig onsdag kväll med mina systrar och deras barn. Tända ljus och fika. Full fart på Kim, Ella och Julia när dom träffas. Roligt att dom trivs så bra ihop. Ljudnivån något hög dock men Nova sov lika bra ändå. Jätte fina presenter fick lill tjejen våran. Synd att tiden rinner iväg så fort. Vi skulle kunna prata hur länge som helst :-)

Nova ♥♥♥

En av presenterna till Nova från Sofie och Kim. Så söt!

Ella ♥♥♥

Ella och Julia fikar



Ny skötväska!

Nya skötväskan Messenger Charcoal Dot Lime från OiOi är en riktig favorit som är väl värd pengarna. Nöjd med mitt köp. www.babyshop.se


www.babyshop.se

Återbesök!

Nyss hemkommen från återbesök på BB. Läkaren klämde och kände och lyssnade på lilla Nova och konstaterade att allt såg bra ut. PKU prov togs även. Tydligen var det utmattande för Ella och Nova att åka till sjukhuset för att nu sover dom båda så sött.

Finns ingen begränsning på kärlek ♥ ♥ ♥ ♥


Nova 101007!

Ellas lillasyster Nova som fick bråttom ut torsdagen den 7:e Oktober kl 12.21. 50 cm lång 3436 gram. Lycka!


Höst 2010!

Tänkte göra ett försök till att börja blogga igen. Får se om tid finnes eller ej. Börjar med några bilder från denna ovanligt fina höst.





RSS 2.0