Jobbiga byxor!

Jag blir tokig...alla byxor bara ramlar ner på Ella. Sen går hon runt och trampar på dem vilket leder till att hon ramlar hit och dit. Om jag ändå var en händig sömmerska som kunde fixa till det hela...men icke. Varför görs byxorna så stora i midjan? Hm....

Vinteroverall!

Så är även en vinteroverall inhandlad till Ella. Hittade en fin på KappAhl där jag hade 25% rabatt så idag inbillar jag mig att jag har fyndat :-) dock kan det ibland kännas som att det blir lite väl mycket rosa. Allt ska vara så gulligt till tjejer. Fram med lite mer tuffa kläder åt små girlsen. Tjing!

    

En fin bit...skulle min mormor sagt...

    

Mer 24!

Vi har nu börjat titta på säsong 5 av 24. Hinner hända mycket på ett dygn haha. Lite för mycket för min smak. Då föredrar jag lite lugnare dagar.


Shopping!

Kommit igång med shoppingen till Ellas dagis start nu. Köpt lite tröjor och byxor, regnställ, gummistövlar, vinterskor, vantar och lite annat smått och gott. Pengarna rinner fort i väg men allt detta måste hon ju ha. Märker att storlekarna går åt fort så det är bäst att skynda fynda....om det nu är möjligt :-)

Ska ta tag i märkningen av alla kläder snart också. Önskar att jag i det här fallet inte var så himla noggrann. Allt tar sån tid då...

Funderar på att ta en tur till Valbo idag när älsklingen sover. Har lite att fixa. Men först blir det en promenad. Kommer sakna mina morgonpromenader när jag börjar jobba...

               Regnställ från Inter Sport 
    

24!

Här hemma är det 24 race! Ska titta på dom tre sista avsnitten av säsong 4 nu innan det är dags för sängen. Om jag nu lyckas hålla mig vaken så länge. Träffade Linda idag och vi tog en lång promenad på 1 tim och 30 min. Ganska mör i kroppen efter det :-) nice....

   


Julias Namngivningskalas!

Idag var vi till Bro på namngivningskalas där liten Julia stod i centrum. Mamma Anna fick vara med på ett hörn också och fira att hon fyllt 35 år här i veckan...närmare bestämt i tisdags. Fikabröd låg i drivor, en massa gott.
San, jag och Kim slog våra kloka huvuden ihop på tipsrundan som handlade om Julia. Inte helt oväntat vann vi haha. Skönt för mitt tävlingsego. Dagen försvann i en rasande fart....

Nattvecka för San vilket betyder tråkvecka för mig :-(

                   Dagens huvudpersonen
    
                     Moster och Julia
    
                       Ella och morfar
    
                        Ella och mormor
    
    
                     Jocke öppnar paket
    
                    Anna öppnar paket
    
                       Ella och Skidoo
    
    
    


Namngivningskalas för Julia idag!

    

Godmorgon!

Blev bjudna på mat hemma hos Monica och Nino igår. Åt en massa gott och hade det trevligt. Landade hemma på Plangatan igen kl 03.00. Vet inte vart tiden tar vägen ibland. Tur att Ella bjöd på en sovmorgon idag och vaknade 08.00.

Nu ska vi ta en promenad i solen. Knata bort allt gott jag proppade i mig igår :-)


Klivit ur dimman!

Nyss hemkommen från en lång promenad med Ella. Behövde jag för att kliva ur dimman jag befunnit mig i typ hela dagen. Svängde förbi lekparken också men där var det bara "stora" barn...kanske vi som var ute lite sent lr?
När vi passerad genom stan började jag fundera vad det var för ståhej där....kom sen på att det är Fredag, något som helt sprungit mig förbi.

San är ute och åker mc....kommer nog aldrig sluta oroa mig när han åker. Kronisk sjukdom jag har....

      Ella på pappas mc....dålig bild, tagen i garaget
    
    

Glänsande Toyota!

Vi var in och hämtade bilen idag i Gävle. Den är åter igen Ditec behandlad och vi kan nu sola oss i dess glans.

Efter lite mat tog jag och Ella oss en tur på stan. Shoppade lite mer kläder till lilla fröken. Tråkigt att kläderna blir så dyra nu när större storlekar krävs. Försöker hålla oss på den minsta avdelningen så länge som möjligt. Uscha!

Spanade även in vinteroveraller och regnkläder. Vilken djungel... 

    


Volbeat-Mary Ann´s Place!

    

Dagis!

Funderar på dagis....hur det ska gå för Ella....kommer hon att trivas. Tur att hon inte är så mammig. Tror och hoppas att det går bra. Lite pirrigt är det. Stor omställning, framförallt för mig :-) 

Börjat på en lista över allt som behöver inhandlas, den är reda lång. Dags att byta strl så en hel del kläder behövs. Kläderna ska sedan märkas.

Kört igång med mina morgonpromenader igen. Måste väl om jag ska komma i arbetsbyxorna. Har inte vågat prova dem än. Spar det problemet till den 4:e oktober....dagen innan jag börjar.

När jag önskar att mina funderingar ska avta så kommer jag bara på något nytt att fundera på när det gäller jobb och dagis. Tjing!

                 Redo för promenad...
    
    
    
    

Dragon Gate!

Igår bjöd min snälla mor oss på kinesisk buffé på Dragon Gate. Maten där är helt fantastiskt god. Fyllde tallriken tre ggr minst. Svårt att röra sig efteråt. Ella tyckte bara om räkchipsen. Tog en titt på museet också. 

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

Sommaren lider mot sitt slut!

Ja så var snart sommaren 2009 slut också. Hunnit med en del...Vart till Danmark, två besök till Furuvik, Laxön, Bröllop i Gagnef och lite annat smått och gott. Men visst har den sprungit iväg fort som vanligt. Känns som att man vill bromsa tiden.

Ella börjar på dagis den 21 September. Själv börjar jag jobba den 5:e Oktober. Även om det hela känns lite olustigt just nu så ordnar det sig nog tillslut. Hoppas jag....

Blogginläggen är få nu...tappat lusten och tiden räcker inte till. 

Lite bilder från vår sommar.....

                        Legoland
    
                         Kim
    
                     Pappa, Kim och Mamma
    
                         Massa lego...
    
                      Jag, Ella och San
    
    
    
                Ella och jag åker på Legosafari
    
              Vårt mysiga hotellrum i Vejle
    
               Ella busar på hotellrummet
    
                  Djurpark i Köpenhamn
    
             Kusinerna tittar på Noshörningarna
    

                          Laxön
    
    
    
    
    
    

                        Furuvik
    
    
    
 
                 Mia & Markus bröllop i Gagnef
    
    
                   Vår stuga
    
                  Utsikt från stugan
     
                  På väg till festen
    
                      Min plats 
    

    


RSS 2.0