Pillertrillare!

Har försökt med allt...Kan Jang, ipren, vitaminer, vitlökspiller, nässpray, sömn...och inget funkar. Känner mig som en klubbad säl. Varför ska jag alltid åka på en sådan rejäl förkylning? Var jag inte sjuk ganska nyligen...kikar tillbaka i bloggen och ser att det senast var i mitten på februari...alltså inte alls länge sedan.

Ska knapra lite piler och hasa mig i säng nu så att jag får mycket sömn i natt. Pigg som en lärka imorgon...

Mirror mirror in the car!

Vi var till Gävle idag och tittade runt på barnaffärerna. Köpte spegel till bilen så att vi ser Ella när hon sitter där bak i sin ensamhet. Svårt att veta annars om något är allvarligt fel när hon plötsligt börjar gråta. Oftast betyder det bara att hon är trött och strax somnar. Köpte även ett par mockasiner. Dags att börja träna gå lite mer. Kämpar på med krypningen än så länge. Efter det tog vi en sväng inne på Valboköpcentrum också. Var lite väl optimistisk...har nämligen fått Ellas förkylning och kände mig ganska knockad efter ett tag. Trodde jag skulle klara mig denna gång men...näää. Min tur att snyta upp rulle på rulle med papper. Handlade ett par byxor åt Ella innan vi fick ge oss och åkte hem.

San jobbar natt och jag borde verkligen gå och lägga mig nu men...känner jag mig själv rätt så hittar jag på det ena efter det andra att göra...hm...Godnatt / Marie

Sophia Somajo-I-rony!


Inspirationskväll!

Klev ur min mamma bubbla på fredagskvällen. Började med en Inspirationskväll för kvinnor av kvinnor på Sporthallen i Kungsgården. Snälla mamma hade fixat biljetter till mig, Anna och Sofie. 12 kvinnor visade upp sina företag...smink, kläder, inredning, smycken m.m. Vi åt Italiensk buffé, kikade på modevisning, fick sminktips och minglade. Fanns en hel del fint men någon shopping blev det inte för mig...jo jag köpte två tändsticksaskar :-)
  
  
Kl 23.00 var kvällen på Sporthallen slut men Sofie och jag fortsatte in till Sandviken. Gick ut på Eightball och drack någon öl. Kändes som att tiden stått stilla där nere. Kanske den gjort också. Allt var sig likt. Lite underligt med tanke på hur mycket som hänt för mig. Över ett år sedan jag var ut senast och då var det dessutom alkoholfritt och växande mage som gällde. Utelivet är inget jag saknar men det kan ju vara bra att komma bort lite ibland. Vissa grejor har man dock förträngt...som tex hur mycket tid man spenderar i toalettkön en kväll som denna
:-( liten blåsa kan jag lova. Sofie och jag hade en trevlig kväll som avslutades 02.20. Kom i säng 03.00 och kl 06.00 vaknade Ella Jippiiiii!
   


Let´s Dance!

Ikväll avgörs det vem som vinner Let´s Dance. Lite tråkigt att jag följt programmet hela tiden men missar finalen :-( 
                     Jag hoppas på Laila. 
               

Frukost!

                          Frukost
                    Vakna med The Voice
                 Om möjligt ännu mera snor
                       Solig morgon!
    

   

Zzznark!

Knappt så att vi kunde somna igår för att lilla fröken låg och zzznarkade. Vart sedan väckt tusen ggr under natten känns det som...upp och ner...ner och upp...


Bättre natt!

Ella sov mycket bättre i natt, så även jag då. Vaknade 05.30 men somnade om. Skönt att hon fick vila ut. Vaknade lite piggare. Fast hostan och snoret är ju detsamma. Kan hon få dras med länge efter vad man hört. Tråkigt att hålla sig inne hela tiden bara. Solen skiner ute och en promenad hade inte vart helt fel...


Tok stressad!

Styrde toytan till Valbo igår vid 18.30 tiden. Ingen hit att ila in dit strax före stängningsdax. Men kom på att det inte fanns tid någon annan dag. Veckorna går ju så fort och vips så är det fredag och helg igen. Sprang från butik till butik och provade kläder i rasande fart. Tok stressad. Hittade en hel del att välja på...bara svart svart svart dock. Inbillar mig att jag ser så mycket smalare ut då...NOT! Köpte tillslut en tunica/klänning på Vero Moda. Nyinkommen för dagen enligt expediten :-) 19.45 rattade jag hem igen till älsklingen och snorfröken.

Matchbox Twenty-If You´re Gone!


Hjälplös!

Ella höll mig vaken till och från hela natten. Stackarn hostar och snorar och jag känner mig ganska hjälplös. Grinar och skriker när man ska försöka ta bort eländet ur näsan, men stryka ut snoret på min tröja går alldelens utmärkt. Första riktiga förkylningen hon har, tidigare förkylningar bleknar i jämförelse. Sluppit feber än så länge. Spytt upp sitt eget snor två ggr :-( Hostade gröt över hela mig vid frukost. På något underligt vis behöver jag bara titta på henne så känner jag mig lika sjuk haha. Dricker Kan Jang för fulla muggar. Hoppas att det hjälper.

Har för tillfället somnat i soffan...skönt med lite lugn och ro i en kvart :-)
   
Kvarten gick fort...åter till att torka snor... / Marie


Förkylning!

Så har även förkylningen landat hos oss. Tyckte Ella sov ovanligt mycket igår på dagen, vid tre tillfällen. Det har nu fått sin förklaring då näsan börjat rinna och hon fått en raspig hosta. Vaknade ännu tidigare imorse. Stannar inne i dag. Soligt men kallt ute, -7 grader imorse och nu -4. Ingen vårvärme direkt. Fortfarande en massa ovälkommen snö också...brrrr.

Klänningar!

Tänkte att jag skulle vara lite ekonomisk och utnyttja rabatten på 30% som jag fick på Lindex. Vill ha en klänning tills på Fredag. Kikade lite på deras hemsida innan jag gick dit men allt ser ju så mycket bättre ut på datorn än in real life. Provade säkert 10 klänningar. Mycket mönstrat nu. Något som jag har svårt att se mig själv i. Men jag får tänka om. Hittade något fel på nästan alla klänningarna?! Sladdrigt tyg, för tight, för lång, för kort, dålig passform...kanske mig det är fel på inte klänningarna :) Fastnade tillslut för denna blommiga...men det fattas något. Den blir för söt på något vis. Skulle behöva brytas av med en sjal eller en kort skinnjacka typ. Jackan kan jag glömma så ev en sjal då. Fanns även som kjol...men ingen storlek. Får fundera vidare samtidigt som jag någonstans i bakhuvudet önskar att jag hittar den "lilla svarta" istället. Ut och leta när pengarna rullar in.
     
            
        Denna svarta var också fin men oj..aj..så tight.
            


Tidig morgon!

Ella vaknade 06.00 idag. Försökte blunda lite hårdare, slå dövörat till och dra täcket långt över huvudet men det funkade inte. Steg upp 06.30. Älsklingen var redan borta...jobbar fm denna vecka. Kikade ut...tråkigt väder. Kom på att vagnen ligger i bilen som nu är parkerad någonstans inne på Sandviksområdet :-(  Aja då har jag en anledning till att inte gå utanför dörren innan San kommer hem. Träningsverk i benen av alla benböj jag gjorde. Otränad till tusen...får ju ALLTID träningsverk gah.

Vi har fått ännu en hyreshöjning på ca 260 kr. Känns som att det inte finns något stopp. Det höjs och höjs för varje år. Och ingen rust får man av Allokton heller. Skulle vilja tapetsera om här hemma men vi har så högt i tak, går ända nerifrån köket och upp till övervåningen. Ingen lätt match att tapetsera det. Måste man hyra in proffs. Skulle kosta på tok för mycket...inga pengar vi vill lägga ner på en hyreslägenhet. Tråkigt. Vi får dras med denna 90-tals tapet. Skulle ju vara sååå mycket färg då. Olika grälliga färger i varje rum typ. Usch! Har tapetserat om två rum här hemma iaf där det tidigare var knall blått och det får räcka.

Mobiltelefon nr två har också pajjat. Samsung U600 som redan vart på lagning en gång. Somnade bara in helt plötsligt och går inte att väcka trots fulladdat batteri. Sååå då har jag plockat fram ytterligare en gammal samsungtelefon som jag tappade i toaletten en gång i tiden. Funkar faktiskt. Hittade några gamla kort och sms på telefonen. Bla första sms:et jag fick av San tihi. Älsklingen min.


Har inga planer för dagen. Tror jag ska ta och ringa systeryster nu när Ella slocknat igen. Höra hur det går med maggen och förberedelserna inför bebben.


/ Marie


Våran Lördag!

* Min PT (San) körde ett jobbigt pass med mig på morgonen, mage, mycket ben och rumpa :) räknar med att jag kommer få en helvetisk träningsverk igen.

* Ella och jag åkte till Valbo för att inhandla hennes första skor. Hittade ett par Adidas på Eurosko som var dom sötaste av sötast. Strl 20.




* Sen rullade Toytan vidare till Kungsgården. Sofie och Kim var också där. Åt mat, tog en promenad och fikade. Sofie och jag smidde lite planer inför nästa fredag :)



* 19.00 hemma igen...I am a pizza junkie. Vi tittade på första avsnittet av Robinson. Intriger intriger...

* Slocknade på soffan...inge vidare sällskap jag inte zzzznark...


Våran Fredag!

* 10.00 Barnrytmik på Kanalkyrkan
* Öppnaförskolan ca 1 timme
* Promenad
* Lunch
* Vila
* Mötte upp familjen på Kungs Pizzerian
* Let´s Dance

Just nu!

Mina två älsklingar har somnat i soffan...önskar att jag var på bättre humör...en riktig grinmorsa just nu hm...

Kimdagen!

                 Grattis Kim på namnsdagen.
         
                     Sommaren 2008

Bra vecka!

Haft en bra vecka med inte alltför mycket onyttigheter. Gått på promenad 4 dagar av 5. Känner mig nöjd!

Ellas dag i bilder 090319!

  



Systrarna Törngren!

Idag lyckades äntligen systrarna Törngren få till en liten träff. Tänk att det ska vara så svårt att ses oftare. Tiden bara flyger iväg när vi kommer ihop oss. Kl 15.00 kom Anna, Sofie & Kim hit. 4 timmar kändes som 2 och vips var klockan 19.00. (Dock inte för Kim som börjar bli lite för gammal för att orka höra på vårt snack) Bjöd på baguetter med kyckling och fetaost. Jag var oförskämt lat och gick till Aldos och köpte färdiga mackor. 

                       Baggisarna...
    
                 
                    Systrarna Törngren                      
               
                      Sommaren 2007


Superman!

Nu finns en liten nykläckt superman att skåda på www.lg.se sååå söt! Föddes 17:e Mars 2740 gram tung ;) och 49 cm lång.

Promenad i Högbo!

Vi åkte till Högbo igår och tog oss en promenad runt sjön i det fin fina vädret. Lite svårt att ta sig fram med vagnen på vissa ställen, lerigt och halt. Vi fick turas om att dra vagnen.

          Ella spanar in änderna...
         
         
         
        
         


Shopping på H&M!

Dags att ta en tur in till Valbo och shoppa vår/sommarkläder till Ella...






Finns så mycket fint...


Vädret vände!

Vädret vände igår till det bättre och Ella och jag tog en promenad efter att vi vart på öppnaförskolan. Lite väl snålt med folk där. Det ska helst vara lagomt. Hoppas det ökas på till nästa tisdag. Skippade soppan och lagade kassler med ris hemma istället. 

Vi tittade på avgörande semifinalen mellan Västerås-SAIK på kvällen. Ingen final för SAIK detta år tyvärr. Matchen slutade 4-3. Såg finalen av Mästarnas mästare efter det. Vinnare blev Per Elofsson. Inte helt oväntat men Malin Moström var riktigt duktig hon också. Slocknade på soffan. Ingen hit att vakna och vingla till sängen som i en dimma sen...


Grattis Malin & Henrik!

Ella har fått en ny liten kompis! Grattis Malin och Henrik till eran söta lilla kille. Väntar med spänning på att vi ska få komma och snusa på underverket. Men vi får nog lugna oss lite :) Pojkar pojkar pojkar...Ella kommer bli som mig när jag var liten, leka med bilar och lego. Brist på söta pojkar i sin omgivning kommer hon då inte ha haha.


Vart är solen?

Vaknar till regn...och Ella som säger mamamamama. Vilket hon bara gör när hon är lite grinig :) Men vart är solen och våren? Snön smälter i snigelfart...

           
                        Ella provar vårvästen...


Ny vecka igen!

Ny vecka...nya tag. Börjar bli en uttjatad replik för mig. Kanske skulle ta och leva upp till den också?! Tog mig en promenad på 50 min igår iaf. Grejen är bara att efter en promenad blir jag så förbaskat hungrig. Då säger San...Du måste dricka vatten! Du dricker för lite vatten! Ok säger jag...jag SKA dricka vatten. Sen går det typ en timme...Drack du vatten nu då? Öhhh...näää...jag glömde. Måste dricka mer mer mer...

Söndagar!

Vad är det med söndagar? Är så sömnig på denna dag nu för tiden. Lyckades få med mig San ut på en promenad i det fina vädret men väl hemma igen slocknade Ella och jag på soffan. Vaknade helt yr i kolan någon timme senare... trött trött trött.

Vårjacka!

Söt vårjacka från Lindex med nyckelpigor på...

Men nu har vi redan köpt en jacka till Ella och hon behöver ju knappast två...eller?

Tacokyckling!

Tacokyckling

1 1/2 kg kycklingfilé strimlas och stekes med 2 pkt bacon i små bitar.
Tillsätt 1/2 påse tacokrydda, ca 1 1/2 dl vatten och 2 st strimlade röda paprikor...kokas i ca 10 min.
Häll sedan i 6 dl creme fraiche, en burk tacosås och resten av tacokryddan.
Koka upp... Servera med ris, sallad, bröd och ev tacochips.

Enkelt och gott!

Melodifestivalen!

Vi åkte till ICA Maxi på fm för att inhandla allt gott till kvällen. Mycket folk där som vanligt. Tur att utvecklingen går framåt och det nu för tiden finns scanner. Bara att valsa förbi alla köer. Dock tog det ju ett tag för oss att fatta galoppen :) Efter det åkte Ella och jag till mamma och pappa och åt mat. San spelade biljardtävling. Ella fick mysa lite i soffan med moffa. Lisen, Micke och Tobias kikade in en sväng. Åkte hem till 17.30. Började fixa och dona med mat och dukning. Vi lagade tacokyckling. Strax före kl 19 kom Anna och Jocke. Hann få i oss maten innan Melodifestivalen började. Bänkade oss framför tv´n kl 20.00. Lyssnade lite, pratade lite. Man hade ju trots allt redan hört alla låtarna. Inte min favorit som vann. Kan inte säga att jag hade någon riktig favorit heller denna gång. Slopade röstningen, för jobbigt att lyfta telefonluren. Hoppades väl lite på Måns eller Alcazar men det blir ju aldrig den man tycker iaf...
     
   

Kvällen blev jätte trevlig, det måste göras igen. Men först väntar vi med spänning på storken. När blir det och framförallt vad blir det? ;) Jag tror ändå på en liten flicka tihi...

Fredag den 13:e!

           Åt lunch med San och Olle på Thips Thai.
                Tog en sväng om på stan.
                  San tatuerade sig.
                Kikade på Let´s Dance.

Lyxkatten!

Köpte ny klösaställning till katten igår på Jennys Hund & Katt. Slog på stort och Melodie har nu gått från medelklass katt till lyxkatt. Verkar trivas som "fisken i vattnet". Den gamla rangliga ställningen åkte på soptippen i Forsbacka. 
     
           
           


Besök besök och lite mer besök!

Ibland händer inget...sen händer det destå mer :) Fick besök av två av Sans mostrar och hans mamma igår. Blev ett berg av onyttigheter. Handlade en massa göttigt fikabröd på ICA Maxi. Bla en Windsorkaka. Kunde bara inte motstå. Mycket billigare att handla där än på något fik/bageri. Fick fin fina presenter.

Sen kom Phille och Maria förbi en sväng med deras dotter Joline. Tänk att hon redan fyllt 1 år. Helt otroligt vad tiden går fort. Snart är vi också där.

På kvällen kom Monika, Nino och Emilio hit och umgicks lite med oss. Mera onyttigt men vad bryr vi väl oss om det...hm...

Fullspäckad dag men skoj skoj att träffa allihopa.




Kvittrande Ägg?!

Imorse när vi kokat våra ägg till frukost hände något märkligt...plötsligt började det ena ägget att kvittra. Och då menar jag verkligen att det lät som kvitter, som att det var en liten kyckling där inne?! Det lät skit läskigt. Höll på ett bra tag. Måste finnas en logisk förklaring till detta men nå vidare sugen på ägg vart vi ju inte.
Någon som vart med om något liknande?            

  

BVC 090310

                      Ella Elvira Sammalisto
                          Vikt: 9090g
                         Längd: 71,5cm
                        Huvudomf: 46cm
                                                                          

Den rätte!

I brist på annat eller av ren nyfikenhet har jag tittat på Den rätte för Rosing på Kanal 5´s webb-tv. Vilket pajas program. Alltihop känns så stelt och platt att det börjar krypa i hela kroppen på mig. Kunde dom inte skona oss från den pinsamma tystnaden ibland iaf, det går väl att klippa. Eller då skulle kanske inte programmet räcka till en timme. Hade liiite hopp om att dom hittat några schyssta killar till Linda nu då men det var fel fel fel tänkt av mig. Alla vill ju hitta kärleken, så även hon. Men har svårt att tro att någon av dessa "fynd" skulle passa. Fast vem vet? Det är ju inte så att Linda och jag verkar ha lika smak. Iaf så hade jag förväntat mig lite seriösare program...eller hade jag? En karate mästare, en 19 åring, en som påstår att han är sjuk och bara sover, en som är helt osynlig, en som är svartsjuk och till sist en som verkar ha lite svårt att hålla sig till sanningen. Ja spänningen är oliiiidlig. Vem ska hon välja? (Rätt som det var visade dom en naken Bobby i duschen också? Jag hade klarat mig just fine utan!) Kommer förmodligen kasta ett öga för att se hur det går för henne, trots mitt gnäll.

Tur att jag redan hittat Den rätte för Törngren...


Plockeri plock!

                            Söndag
                      Plockeri plock dag.
      Försökt fått undan lite grejer som legat och skräpat.
             Besök på Dollarstore och Rusta. 
                     Sallad från Donken.
                          Wipeout.
                           Film.


Barnkalas!

Igår var vi till Gävle och grattade lilla Ebba som fyllt 4 år i veckan som gick. Många barn som sprang runt runt. Svårt att tänka sig att snart springer Ella runt runt också.
 
 


Lady Gaga!

Längtar till sommaren när jag hör den här låten...

Tvättdag!

Ella har börjat vakna kl 07.00 varje dag så man får ta sig i kragen och stiga upp då. No more lata dagar i sängen. Kl 10.00 var vi på barnrytmiken. Skoj när Ella är så aktiv med sina rörelser till musiken. Det märks att hon gillar det. Fredagen blev förövrigt en tvättdag. Inget som skulle hända om det inte var så att man var hemma hela dagarna. Vet ju knappt vilken dag det är iaf :) så varför inte få det gjort en fredag/kväll. Mellan allt spring ner i tvättstugan hann jag kila iväg en sväng på stan också för att köpa present till Ebba som fyllt 4 år. Stora tjejen nu. Dit ska vi idag och gratta. Köpte även nya sängkläder till Ella på Trivsamt. Tyckte dom var sååå söta. 

   
Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning... /Nalle Puh

Super Girl!

Dagens outfit om pappa får bestämma...
 

Lie To Me!

Lie To Me...intressant serie vi börjat titta på. Rättså bra. Kanske kan snappa upp några knep där för att urskilja lögnarna från dom som talar sanning haha. Bäst är när man får se lite kända ansikten och minerna dom gör när dom ljuger eller är osäkra. Helt otroligt vad kropps-och ansiktsuttryck kan avslöja...gäller bara att veta vad man ska titta efter.     Visas på TV4 onsdagar kl 21.00

Utmaning 2!

Blev utmanad av Mia denna gång :)

1) Fyra TV Program jag brukar se:
- Greys Anatomy
- Lie To Me
- The Hills
- Heroes

2) Fyra saker jag gjorde igår:
- Målade naglarna
- Handlade mat på ICA Maxi
- Lekte med Ella
- Läste

3) Fyra saker jag längtar till:
- Ellas 1 års dag
- Sommar
- Resa
- Storken

4) Fyra saker som står på min önskelista:
- God hälsa
- Varm sommar
- Mobiltelefon
- Hus

5) Fyra saker jag tycker om att göra: 
- Pussa på San & Ella
- Träffa familjen
- Äta god mat
- Shoppa loss


6) Fyra saker jag avskyr:
- Avundsjuka
- Falskhet
- Städa
- Tvätta

7) Fyra saker jag åt igår:
- Foccacia
- Nudlar med kyckling
- Lingongrova
- Smågodis :)

8) Fyra bloggar jag utmanar.....
 

IKEA!

Tjoho! En grå och trist dag som denna lyckades jag få med mig älsklingen till Valbo. Motvilligt men men. Vi tog en sväng på IKEA. Inte ofta vi trampar in där. Vet inte riktigt varför...det brukar bara inte bli av. Inredning har inte stått högst upp på vår lista på ett bra tag :) Passade på att äta lunch också. Inte helt fel. Lax bidde det för mig och chokladmousse m. grädde. Går bara inte att hoppa över efterrätten på IKEA. Blev inte några större inköp. En dörrmatta och matgrejor till Ella. 
    
          
          

Uppe med tuppen!

                    Uppe med tuppen idag. 
                      Pigg liten Ella.
              Undrar vad vi ska hitta på idag.
                      Tråkigt väder.
                   Längtar efter våren!

Aldos!

Ella och jag träffade Malin och Marie igår för en fika/lunch på Aldos. Blev en foccacia med mozarella och prosciutto för mig. Ella fick en chokladboll...nä! Ella vart utan som vanligt. Än så länge får hon nöja sig med att bara "hänga" med tjejerna ett tag :) Lika bra att ge henne mat innan man går hemifrån. Men hon börjar bli mer medveten om att jag äter så snart får man nog tvunget ta med något smarrigt till henne också. Flörtade lite med personalen gjorde hon. Hade jätte trevligt som vanligt när man träffar tvillingarna :) Malin och jag tog en sväng om på Lindex, köpte ny pyjamas till Ella.
              
               


Stentvättade jeans?

Stentvättade jeans är tillbaka?! Hur är det möjligt? Svar: Vet ej! Jag kommer ihåg ett par stentvättade jeans jag själv bar en gång i tiden som även lite dekorativt hade ett par vita lappar på sig. Fult då och lika fult nu. Mig kommer ni aldrig få se i ett par sådana igen. Det kan modenissarna få ha för sig själva...dessutom stuprörsmodellen som jag också hatar. Kanske beror på min figur...näää.

Någon som gillar?

Öppna!

Lugnt och skönt på öppnaförskolan idag. Pratade lite om dagis och vilket/vilka man skulle kunna tänkas söka till. Vem ska få äran att ta hand om våran lilla guldklimp :) svårt att veta. Får en klump i halsen när jag tänker på det...men det ska väl gå som allt annat. Bara att skärpa till sig och sluta nojja :(
      
                   Matdags...
         
                   Somnade efter maten...
        
         

Vissa har det bra!

Katten har en förmåga att distrahera Ella när hon ska äta...så istället för att gapa stort går huvudet än hit och än dit som om hon tittar på en tennismatch. Jag skriker åt katten och Ella blir naturligtvis ledsen.

Sen får man ju inte ha något i fred när man har en kisse i hushållet...mattorna ligger i en hög på golvet, katthår överallt, kattsand under fötterna, trasiga tapeter :( tur för Melodie att vi tycker om henne iaf :) hon är en del av familjen. 
                Vissa har det bra...
     

Illa...jag mår illa!

Varför ska det vara så svårt??? Började dagen så duktigt med Core. Åkte till jobbet en sväng och fixade lite med semester som jag måste ta ut. Ella var lite trött och grinig. Mitt fel som inte tänkte på att hon behövde sova en stund på fm. Ville bara komma iväg. Vilket alltid straffar sig. Åkte hem och lagade mat. Badade Ella. Sen tog sötsuget över totalt...fan att det ska vara så svårt. Åt upp godispåsen vi köpte igår. Tänkte spara den till nästa helg...vilket skämt...hur trodde jag i min vildaste fantasi att det skulle gå till??? Inte kan man nöja sig med några stycken heller, utan måste vräka i sig tills illamåendet kommer över en :( Trött på mig själv. Nåja nya tag imorgon...eventuellt...
                         
                        Nybadad...
          

Slapp Söndag!

Vi hade en slapperi slapp Söndag. Ella och jag sov t.o.m 4 timmar mitt på blankaste dagen. Var så trötta...kanske för att det blev sent både fredag och lördag. Var hem till Nino & Monkan på lördagskvällen. Lyckas liksom aldrig ta sig upp ur deras soffa när man väl satt sig haha. Timmarna bara rullar iväg. Tittade på Yes Man igår. Den var skojsig.Helt galen Jim Carrey. 
 

RSS 2.0