En varm Onsdag!


Miljöombyte!

Inte så lätt alla gånger att hålla nere ljudnivån på våra tjejer när pappa har jobbat natt och behöver sova så idag när äntligen vädret var på topp så åkte vi upp till Högbo. Som vanligt inget genomtänkt och välplanerat infall av mig. Planering vet jag tydligen inte vad är längre. Men det blev bra ändå. Många som badade men det hade jag inte en tanke på. Strosade runt lite, fikade och åt glass. Ella ville se djuren. Agerade naturfotograf. Enkelt i sån vacker miljö.


















Leksöndag!

Har säkert sakt det många ggr förr men säger det igen...Söndagar i Kungsgården är dom bästa! Vi åkte dit lite tidigare denna gång för att Ella ville till lekparken. Hm varför finns det inte någon större lekpark i Vallhov?! Borde fixas bums :-)














Det dansas på Smältis!


Högbo!

Ingen välplanerad Midsommar för vår del men lite dans kring stången i Högbo blev det iaf. Träffade på goda vänner också :-)










Glad Midsommar!


Love Love Love!

Lyssna och njut!


Tillbaka till Dragon Gate!

Lovat Ella att åka till "Draken" och äta igen :-) och man ska hålla det man lovar, så det fick det bli denna regniga dag.










Fin dag!

Vi hade en fin fin dag i Bro igår hos Anna, Jocke och Julia. Barnen lyckades hålla sams för det mesta :-) Massa lek, grillade hamburgare, glass med melon och jordgubbar. Tjockis prat Anna och mig emellan haha. Julia hade klippt sig dagen till ära och var sötare än socker. Mosters go´bit.








POPular!

Passade på att handla lite fint till Ella nu när det var REA på Polarn o. Pyret. Hade inga stora förhoppningar om att det skulle finnas så mycket kvar i rätt strl eftersom jag inte orkat tagit mig in tidigare men blev glatt överraskad. Lite fel att säga att jag "fyndade" :-( super bra kläder men på tok för dyra. Men nu hade jag funderat på den här skaljackan ett tag så den fick det bli bla. Går lite emot mina egna principer nu för tiden.



Androidify!

E har en ny favorit app som heter Androidify. Som en modern klippdocka :-) tyckte jag om när jag var liten. Något mer avancerad nu för tiden. Hon byter kläder, hår, storlek ja det mesta. Ganska bra grej att ta till i bilen när man åker långt och det blir för tråkigt. Med risk för att få tillbaka en mobil med fingeravtryck och låg batterinivå. Glöm inte laddaren hemma!



Blommor!

Letat blommor idag. Hittade inte riktigt det jag var ute efter. Antingen för dyra eller för vissna trista tråkiga :-( köpte tre st iaf. Får leta vidare. Orkar bara inte åka runt på alla ställen. Kanske måste bli en sväng till Gävle ändå fast det bär emot.




VM!


Allt på en gång!

På fm hade E lite svårt att bestämma sig för vad hon ville göra. Blev allt på en gång och hit och dit. Cykelturen slutade med att jag fick agera coach bredvid för att vi skulle ta oss hem någon gång. Kom igen trampa, you can do it :-) till svar fick jag: Mamma jag är trött! Vi kom hem tillslut iaf. Hann njuta en stund i solen också innan det åter igen började regna.







Saturday Night!

Var ut på krogen i lördags med bästa Marie S och hade en sån där fantastiskt rolig kväll där man tittar på klockan och tänker shit vad tog tiden vägen. Inte en sån där trök kväll där man funderar på hur länge till man ska orka stå ut och där sängen lockar mer. Dessa kvällar dyker inte upp så ofta nu för tiden. Dagen efter var inte riktigt lika fantastisk :-) men det var det värt.

Så sant som det var sagt!

Oroa dig inte om människor pratar "bakom ryggen", det betyder bara att du är ett steg före dem, och att de står exakt i rätt riktning att kyssa din röv!

Right There!


Best Love Song!


Koma!

Lyckats tagit mig ut på några promenader denna vecka också...mellan skurarna och mina koma perioder. Önskar bättre väder NU och en massa ENERGI! Tack!

Solstrålen våran!


Buhuuu!

Vilken tråkig depp vecka. Endast Måndagen som var bra då vi var hem till Anki, Ebba och Wilmer först på fm. Sen på em fick vi besök av Malin, Wilmer och Tilde. Annars har det inte hänt så mycket. Ingen tycks ha tid för oss denna vecka :-( buhuuu. Typiskt när San jobbar em. Men så kan det vara ibland. Nya dagistiderna har kört igång och dom är helt kassa. Ella fick iaf vara med på busstur och picknick i tisdags och det var uppskattat av lilla fröken. Buss är spännande.

Lånar bild från Ankis blogg för att jag tyckte dom var så söta Ebba, Hampus och Ella :-)

(Hoppas det var ok)

How to love!


Doppresenter!

Detta hade vi med oss till Amelia. Passande doppresenter till en liten tjej tycker jag :-)

Mitt första album (oskar&ellen)




Beauty Box (oskar&ellen)


Amelia Viola Attve 2011-06-11!

Då har vi vart på Amelias fina dop i Bomhus kyrka/Gävle.



Dagens huvudperson

Kusinerna Amelia och Ella



Dop!

Idag ser jag fram emot Amelias dop!
Dagens outfit...klänning från Lindex


Cha-Chang Cha-Chang!

Skattepengarna har trillat in och det gillas ju tok mycket :-) Var till Valbo igår med kidsen och kikade lite. Blev inga stora utsvävningar. Ett par skor till Nova och en klänning till mig plus ett par leggings. Det var väl allt.

Novas söta skor från Lindex

Klänning från H&M


Chris Medina!


Price Tag!


Eric Clapton!

Syster Anna var på Eric Clapton igår i Globen och jag är nu mycket nyfiken på hur hon tyckte att det var...hade gärna bytt med henne. Av Aftonbladet fick han ++++.


Kattskrälle!

Melodie ligger inte så bra till hos mig just nu. Släpade in ännu en till fågel och denna gång släppte hon den så fint inne. Den levde fortfarande. Drog på mig handskar och fick tag på fågeln som jag sen bar ut och placerade i slänten. Hoppas den klarade sig. Helt onödigt av henne att ta död på små fåglar som hon inte ens har någon tanke på att äta upp?!



Språk!

Inget dagis för Ella denna vecka eftersom vi vart till Kolmården och idag var vi till BVC. Tre års kontroll och lite språk check vilket gick bra. Nästa vecka drar det igång med nya sommartider på dagis. Inte alls skoj tycker jag! Inte riktigt bestämt än hur vi ska gör när tiderna som gäller är 8-11 varje dag hela veckan lång. Nja varje dag kommer hon inte gå. Blir mycket åkandes lr knatandes fram och tillbaka. Vill bara det bästa för E. Visst skulle hon kunna vara hemma hela tiden men jag vet hur mycket hon tycker om att träffa de andra barnen. Blir tråkigt att BARA vara med mamma. Gäller att gnugga geniknölarna och hitta på lite roliga aktiviteter. Men ibland står det helt still i mitt huvud.

Kolmården 2011!

Då har vi vart två dagar på Kolmården. Bott en natt på "tältet" som Ella kallar det. Tack och lov var det inget tält utan Vildmarkshotellet. Sett nästan alla djur man kan tänka sig. Härligt väder. Lagomt med folk då det inte är någon högsäsong just nu. Markoolios delfinshow, Tropicarium, Bamses värld, Tiger World m.m. Safari var en upplevelse...men inget för höjdrädda
:-) jisses vad högt upp vi hamnade. Försökte koppla bort det men jag blir bara mer och mer chicken ju äldre jag blir. Åkte den två ggr iaf. Svävade fram i luften. Ganska mycket motion blev det också. Helt galet branta backar. E tyckte det var läge att sätta sig på tvären några gånger men det är väl oundvikligt när trötthet och hunger smyger sig på.

Några bilder

Tropicarium

Ella

Min fobi

Nova

Safari

Tiger

Dhole

Klappar getter

Jag, Ella & Nova

Delfin mys

Hotellet

Ellas delfin & Novas tiger


Nova 8 Månader!




Sommar!


Hunter!

Vår jägare Melodie tycks inte ligga på latsidan. Hittar möss på tomten titt som tätt och idag hörde jag henne vråla ute i hallen och förstod med ens att hon hade med sig något djur hon ville visa upp. Bara då hon låter så där konstigt. Föste ut katten som hade en liten fågel i munnen som fäktade febrilt för att komma loss. Väl ute tappade hon greppet om fågeln och den flög iväg
:-) bra tänkte jag men Melodie är numera sur på mig. Ger mig onda ögat haha. Kunde inte bry mig mindre.





6 Juni!

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag...jo det är inte bara sveriges nationaldag utan även Lisens födelsedag hurra hurra hurra! Grattis vännen!


Flaggan i topp!


Kusin vitamin!

Igår var vi hem till min kusin och hennes familj i Hemlingby. Present hade vi med oss till lilla Ellen som börjar närma sig tre månader ute i det fria.

Present
Ella

Morfar och Nova


Godis!

Mamma och pappa tog en båttur och kom hem med detta till oss :-) skattkistan till Ella såklart. Gör det inte direkt lättare för mig att hålla undan godsaker men skulle aldrig falla mig in att tacka nej! Älskar m&m. Bästa mor & far!



Fotboll!

Kikade på när Kim spelade fotboll med SAIK idag vid planen i Vallhov. Passade på när det var så nära. Strålande sol. Bättrade förhoppningsvis på den obefintliga brännan. Något nojjig för solen nu för tiden jag. Solarium går helt bort. Tråkigt att vara en blekfis också. Dubbelt det där.
Gick inge vidare för Kim och grabbarna så jag väljer att inte nämna några resultat.





Ont i käkarna!

Cirkus är inte roligt att se på tv enligt mig...men live är det ju super skoj! Skrattade så jag fick ont i käkarna. Tror jag skrattade mest av alla :-) Ella orkade med hela föreställningen. Hon tyckte mest om djuren som vi tog en närmare titt på i pausen. Vi gjorde helt rätt som INTE tog en egen plats åt henne. Fick sitta i pappas knä istället och det visade sig vara det bästa. Köpte en sån där leksak till E som snurrar i en massa färger. Upptäckte för sent att det inte var någon bra grej åt en treåring :-( snarar ett "mordvapen" typ...man kan ju klubba ner någon om man vill haha. Kanske något för mamma att ha i handväskan.














Cirkus Maximum!

Laddar för Cirkus ikväll..."tusen" år sedan man var på det. Minns en gång i Kungsgården när jag var liten och fick rida på elefant. Blir första gången för Ella. Hoppas hon tycker om det.


Kikar på kamelerna utanför parkbadet idag :-)


Brokiga!

Toppen väder idag! Vilken värme. Vi har vart ner på stan och käkat lunch. Synd att det är så få ställen som har någon bra mat till barn. Knappt man kan få barnportion?! Dom kanske vill att vi brokiga barnfamiljer ska äta vår mat hemma och inte störa haha. Men det vill vi INTE så kom igen och gör det liiite enklare för oss TACK!

Avocadosallad på Matkällan till mig


Midsommarkrans!

Den pytte lilla beställningen från Babyshop kom idag och innehöll denna fina midsommarkrans (oskar&ellen). Av erfarenhet vet jag att jag är riktigt usel på att göra kransar så då kan detta vara ett bra alternativ. Håller från år till år också. Sen återstår det att se om någon av kidsen vill ha den på sig :-)




Roligt!


Dofter!

Härliga dofter ute nu...lite lättare att andas igen...






Fotat på tomten



Fantasi!

Imponerande vilken fantasi barn har. E är numera både frisör och make uppare :-) Fixar sig själv och framförallt mamma. Så jag har aldrig sett bättre ut. Beauty Boxen var en hit, likaså hårblåsen från Maria, Viktor och Amelia. OBH Nordica som t.o.m blåser lite svag luft. Roligt att se hur hon grejar och donar.


Present tips till liten tjej!

Guldklimp!

BVC besök med Nova idag. Märks på vågen att hon kommit igång med maten nu. Vilket är skönt. Låg lite över kurvan sötis 8900 gr. Längd 69,5 cm.

♥ ♥ ♥ ♥


Postlåda!

Postlådan på plats. Satt den först jätte högt upp? Vet inte hur jag tänkte...E nådde knappt upp. Blev precis så fint som jag i mitt lilla huvud föreställt :-)




RSS 2.0