Skojsigt!


Resultat!

Så här blev Ellas rum. Fattas några småsaker men annars känner jag mig helnöjd med resultatet.




Kudde från Trivsamt

Förvaring från Önska

Vad tycker ni?


Soffpotatis!

Dåligt med motion denna vecka. En ynka promenad fram och tillbaka från dagis, vad är det? En droppe i havet. Lovar mig själv hårdare tag nästa vecka! Ätit onyttigt också lr ingenting alls...vilket inte heller är bra. Skärpning!



Mysbelysning!


Mio!

Novis och jag var på Mio idag redan vid tio tiden. Åh vad mycket fint det finns där. Köpte två stora bokstäver, ett E och ett N endast 29 kr st. Sen blev det en lykta och tre stjärnor, 10 kr st vid fyndhörnan som jag nu satt på väggen i Novas rum. Hissgardinerna till Ellas rum kom idag så det har jag donat med på em. Blev toppen. Bara ett par hyllor och en lampa i taket som fattas nu. Däremot känns Novas rum helt ofärdigt. Spretar åt alla håll och jag kan inte riktigt bestämma varken färger lr stil. Vill att det ska vara mysigare. Får grunna lite mer på det...






Ikea!

Ibland är Ikea toppen :-) Skönt att dom kan ha lite mildare färger också. Men annars gillar jag mycket färg i barnrum.
Lite svårt att undgå liksom.
Till Ellas rum

Lampa

Överkast

Förvarings anka



Wow!

Tog en promenad till dagis idag för att hämta Ella. Kanon väder. Väl hemma fick E se sitt nya rum som börjar ta form. Fick ett wow vilket brukar betyda MVG typ haha. Sen funderade hon genast vart hennes skivor tagit vägen? Dom måste ligga framme :-)




Ellos!

Ellos är ju bara skit! Sur jag blir. Bakom deras sk rabatt döljer sig alltid något knas att man måste beställa för en viss summa lr att det endast gäller vissa varor lr handla minst tre grejor. Jag har aldrig lyckats beställa något där för att det blir ALDRIG så billigt som jag från början tror :-( Ville ha ett par hissgardiner till Novas rum men då måste jag typ leta på något mer att beställa som jag inte ens vill ha! Nä bara skit!

Hjärtan!

Vi har haft fullt upp med att tapetsera nu på fm. Mönsterpassning är inte alltid skoj men det gick bra ändå. Så här ser den rosa fondväggen med silverhjärtan ut :-) Jätte nöjd!

Eco Decorama 4954

Mer rosa i verkligheten än på bilden

Hissgardiner!

Denna hissgardin från Jotex har jag beställt till Ellas rum. Tror och hoppas att det blir bra. Vill inte ha en massa mönster. Randigt och enkelt men rosa såklart :-)



Ner på stan!

Jag och tjejerna var ner på stan idag. Kikade mest. Fyndade en ny köksduk på Trivsamt iaf. Rätt längd för en gångs skull
(90 cm) och dessutom rea.

Vilar sig lite...jobbigt att gå med mamma i affärer.



Snurrigt!

Varför kan jag inte bara ta det lugnt??? Sluta stressa upp mig för minsta lilla. Blir ju inte lika skoj då :-( kanske bara inse att det är så jag är tyvärr. Ett projekt på gång som från början var litet men nu har blivit stort haha. Kidsen ska få varsina rum. Så nu snurrar det inredning i skallen. Barnsaker åt alla håll och kanter. En fondvägg ska upp i Ellas nya rum. Hon önskar såklart rosa :-) vad annars. Och jag vill att det ska vara så där härligt tjejigt ♥ så den blå fondväggen måste bort trots att det är blommor på.
Nova sov i sitt rum inatt...från 20.00 till 07.00 utan ett pip så det funkade bra, annars har hon huserat inne hos oss fast i egen säng. Blivit lite mer lättväckt nu så det är skönt att slippa smyga in när man ska lägga sig.

Så här ser Ellas tilltänkta rum ut just nu...

Presenter!

I veckan var vi till Kungsgården och grattade pappsen som fyllt år när de var på Rhodos. Gav present, men tog även emot :-) alltid skoj med paket ♥ Nova fick bla en apa som låter när man klappar händerna, populär eftersom hon älskar allt som låter. Ella fick en väska och lite annat. Själv fick jag ett jätte fint halsband.

Öppnar paket




Mr. Know It All!


Promenad!

Promenad nu på fm. Men det var blåsigt och kallt :-(




Eli Young Band - Crazy Girl!

Musiksmaken varierar...

Stel!

Det är någe fel på mig...hela jag är stel :-( speciellt nacken den är helt knasig. Läge nu att boka tid för mitt "Må bra paket" på Karisma City Spa.


Gäller bara att lyfta på luren och ringa någon gång. Kan vara svårare än man tror :-)


Nalle Puh Tema!

Funderar en massa på 1 års kalas just nu. Vad ska man köpa?
E har ju det mesta men samtidigt vill jag naturligtvis ge N något speciellt som bara är hennes. Hm...jätte svårt att köpa till nr 2! Speciellt när man har två flickor  :-)

Lutar åt Nalle Puh kalas :-)


Rea!

Super rea av miYim leksaker på Toys R Us just nu. Gjorda av "organic cotton". Tycker dem är så söta. Köpte två skallror till Nova att sätta fast på vagnen. Bra nu när hon mest vill kasta allt över bord. 80 kr för båda!



Shopping!

Köpte den här tröjan/koftan på Lindex igår. Den gjorde sig mycket bättre på, än hängandes på en galge :-) Kanske lite mycket mönster för mig men jag hoppas den kommer till användning och inte fastnar i garderoben...



Som jag hade dig förut!

Dystert väder idag...


Mys!

Nu ska jag och tjejerna krypa upp i soffan och äta lite gotta
:-) tända ljus och bara mysa. Mannen i huset jobbar nämligen natt så han missar allt det bästa. Tjing!

Bakismat!

Kunde inte klara mig utan pizza idag!
Marie = inte på topp :-(


Ny hemsida!

www.strd.se



Konferens!

Igår hade vi en massa trevligheter med jobbet. Lyckad dag. Först mat på Engeltofta sen konferens och efter det fick vi tävla i lag mot varandra, olika klurigheter som Äventyrarna fixat. Jag tillhörde team grön och vi kom på en välförtjänt 2:a plats. Bla så byggde vi en egen stege som jag sen fick äran att klättra upp på. Trodde jag skulle vara mer höjdrädd men fastspänd i säkerhetslina gick det bra. Tyvärr var både vår stege och jag lite för kort i rocken så vi räckte inte enda fram. Men skoj var det. Väl hemma i Sandviken igen lagade vi mat vid Racine´s. Kanongod italiensk buffé. Jag gjorde friterad scampi. Tror jag har lite dyslexi när det kommer till mat...läser ett recept men får liksom inte ihop det :-) dessutom var det på engelska! Kändes som att jag gick upp dom kilona jag gått ner...bara på en dag. Super mysigt på Racine´s iaf rekommenderas (även fast jag är usel på att laga mat). Hann med en sväng på Eightball också innan dagen/kvällen var slut. Puh...
















Nöjd!

Blev glatt överraskad i torsdags när jag hämtade pengarna för klädbytardagen. 756 kr fick jag och då var redan 20 % avdraget. Helt klart nöjd med det.

Less!

Envis förkylning som varken vill bryta ut lr försvinna :-( blir så less. Varje morgon ont i halsen men sen helt borta under dagen. Kroppen känns seg och jag hatar det!

Who you are!


Fika i höstrusket!

Tillbringat några timmar på Wayne´s Coffee med Marie. Kycklingsallad och morotskaka. Skönt att bara sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord :-) tack det behövde jag.





Curtis Jackson!

http://www.50centsweden.com/

Wish You Were Here!


Sparkly Black!

Pimpat min telefon med nytt bling bling skal :-)
blev jätte fin ♥ kär på nytt!



www.skinz.se

7 A.M Enfant!

Fick hem åkpåsen idag som jag beställt, det blev denna 7 A.M Enfant svart strl Large. 1 års present från farmor och farfar. Vill så gärna packa upp den nu men det får vänta lite.

www.mammashop.se

Haklapp på köpet :-)



Uppehåll!

Verkar vara uppehåll så vi skyndar oss ut på en promenad.


Dumle!

Tänkte unna mig mitt favorit godis i helgen men möttes av detta när jag öppnade påsen! Gissa om jag blev besviken :-( när man är så där jätte sugen. Blä för gammal choklad. Gick ut i december?! Köpt på Coop. Stängt hade dom också vid tillfället när påsen öppnades. Inte meningen att jag ska äta godis mer...



50 Cent!

Biljetter beställda till 50 Cent på Göransson Arena :-) Lyssnade massor på skivan Get rich or die tryin förr. Alltid gillat 50 så klart man måste gå när han kommer till lilla Sandviken. Erbjudit honom rum här på Smältis...egen toa och allt! Väckning av nyfiken Ella.

Favvo låten från skivan The Massacre


~ Fredag 28:e Oktober kl 18.00~

Halsont!

Fått ont i halsen igen. Kurerar mig med mitt gröna te och hoppas på att snabbt bli bättre.



Ringar!

Gick bra idag på gymnastiken. Ella imponerade :-) Kan så mycket mer än mamma tror. Verkar som att ringarna blev en favorit ♥

Favorit!


Avund!

Avund är en känsla som uppstår när en person saknar någon annans (förmodad) överlägsna egenskap, prestation eller innehav, och antingen önskar sig det eller önskar att den andra personen inte hade det. Avund kan bero på dålig självkänsla som är resultatet av en uppåtgående social jämförelse som hotar en persons självbild: en annan person har något som avundaren tycker är viktigt att ha. Om den andra personen upplevs vara lik avundaren, blir den framkallade avunden särskilt intensiv, eftersom det signalerar till avundaren att det lika gärna kunde varit han eller hon som besatt det önskade föremålet.

Bertrand Russell sade att avund var en av de mest potenta orsakerna till olycka. Det är en universell och mest olycksaliga sidan av den mänskliga naturen, eftersom en avundsjuk person inte bara blir olycklig av sitt avund, utan önskar även att tillfoga olycka på andra. Trots att avund i allmänhet betraktas som något negativt, trodde Russel också att avund var en drivande kraft bakom utvecklingen mot demokratin och måste uthärdas för att uppnå ett mer rättvist social system.

Ordet avund kommer från fornsvenskans afund med betydelsen 'harm' eller 'fiendskap'. Avund är enligt skolastikenen av de sju dödssynderna.

/ Wikipedia

 

Avund är så trist och tråkigt...


Morgonpromenad!

Härlig morgonpromenad innan frukost idag. Inte så pigg på att dela med mig av resultat men efter 5 veckor visar nu vågen
-6 kg, nöjd. Fast det syns inte så mycket. Bilringen har etsat sig fast 4-ever! Kämpar vidare...



Fredag!

Riktigt gott med kräftor och mor hade dessutom gjort godaste ost & skink pajen ever. Min familj = Bästa sällskapet!




Kräftskiva!

Ikväll blir det kräftor i Kingsgarden! Jippidoo!




Öppna!

Kom iväg till öppna förskolan idag. Nöjd eftersom det var nära att jag stannade hemma. Ett litet projekt ändå att ta sig iväg med två små. Lunch åt vi hemma. Enklare så enligt mig. Träffade på några kändisar så det var helt klart ett bra val. Kidsen gillade sångstunden och E hade kunnat stanna där i flera timmar och lekt.

Lämnade in kläder tills imorgon på Klädbytardagen. Fick ett ganska litet bord :-( alldelens för mycket kläder. Mest smått dock...upp till 98/104. Verkar som att större kläder säljer bättre. Nåja det blir som det blir. Får jag inget sålt ger jag väl bort lr säljer på annat håll. Då har jag gett det ett försök iaf.

Slut i kroppen!

Linda och jag gick en promenad på 1 tim och 30 min idag. Vi kom riktigt långt måste jag säga. Ner i Stensätra och vidare till Trebo. Kändes verkligen när jag kom hem och damp ner i soffan. Höll knappt på att ta mig upp sen. Men skönt var det. Katastrof...vågen har slutat funka! Måste fixas bums.

Plockat med en massa barnkläder idag och märkt upp priser. Ändrar mig typ tio ggr och måste skriva om lapparna :-( något trött på alla högar nu. Visste inte att jag hade så där mycket!

SGA!

Idag var jag in till Valbo och köpte gymnastikdräkt (Stadium) och sockiplast (Crispin) till Ella för att på lördag är det dags att börja gymnastisera.



Days Of Rain!


Klädbytardag!

Anmälde mig lite spontant till klädbytardag i Vallhovskyrkan på lördag. Inser att jag fixat en del jobb till mig själv på få antal dagar, när allt ska märkas och ev tvättas. Tappar plötsligt orken. Tur att jag inte behöver stå där och sälja iaf. Kanske inte blir så mycket sålt heller?!? Svårt att veta hur mycket kläder jag ska ta med. Hur mycket får plats på ett bord? Sen är det de här med priser!!! Så svårt. Imorgon är en annan dag och då kanske orken infinner sig :-) Tack och godnatt!


Vart ligger kyrkan i Vallhov?
Hahaha jag vet faktiskt inte ens det?!

Förmiddagen!

Haft en trevlig förmiddag hos Kristina och Nellie. Barnen på gott humör. Snart dags att hämta Ella på dagis.



Jobbet!

Igår tog vi en promenad till jobbet och hälsade på. Hänt lite grejor där men det mesta var sig likt ändå. Ella blev lite uttråkad av mammas prat och ville gå hem :-) sen hittade hon på vatten automaten och då blev det lite roligare ett tag. På hemvägen pendlades det mellan hopp och förtvivlan, dramatisk 3 åring..ja. Vill inte stå på brädan men orkar inte heller gå...tur vi inte hade bråttom någonstans och vädret var på topp.




Kavat!

Dom här skulle nog passa bättre till kidsen. Fina Kavat. Tänkte först leta begagnade skor till Nova men kom sen på att hon fyller år och vi kan önska oss :-)




www.kavat.com

Jessie J - Who´s Laughing Now


Moon Boots!

Tycker verkligen att Moon Boots är ursöta :-) men frågan är väl om dom funkar att gå i. Tänker mig Nova som ska till att lära sig...känns lite klumpigt. Kanske bättre med en klassisk Kavat (skulle tro det). Men visst blir man sugen.



Ljung!

Det är ju så vackert med ljung. Köpte två st idag men det ska bli fler och kanske lite kål.



Kryp!

Ångrar att jag tjatat om att Nova ska börja krypa på riktigt, inte bara hasa sig fram. Nu är hon precis överallt där hon INTE ska vara. Älskar att leta upp sladdar hon kan slita och dra i:-( mer jobb till mamma. Men jag behöver all träning jag kan få så det är väl bara till att ta upp jakten. Hon har nu bytt namn till Bulan också pga av den otäcka vurpan hon gjorde idag :-( stackars liten plutt ♥



Krig!

Råkade nyss starta en mindre fight på Köp och Sälj barnkläder:-( Verkligen inte min mening. Jag som inte riktigt fattat reglerna. Om det finns några? Tycker jag var så rättvis men ändå blev det helt fel. Sett andra som gjort lika som mig men denna dam var ihärdig och gav sig INTE. Så hon vann till sist efter att det slutat i budgivning. Vilket ståhej. Något så enkelt som att sälja barnkläder kan ibland visa sig vara super besvärligt. Less jag blir. Mycket som kan uppröra människor. Köp och sälj verkar beröra på alla sätt och vis det har vi sett förr :-) Håller ändå fast vid att jag har rätt...enligt min mening. Alla sitter ju inte klistrade vid datorn hela dagarn. Då borde man ändå ha en chans till att köpa om man visat intresse först.


Detta gör jag ALDRIG om haha

Dop i Gävle!

Igår var vi på Ellen Kristins dop i Hemlingby kyrka.

Våra fina tjejer ♥

Julia ♥

Kim ♥

Morfar och Nova ♥

Dagens huvudperson Ellen ♥



Lek!

I torsdags var vi äntligen hem till Malin, Wilmer och Tilde och spanade in deras nya hus. Jo jag vet att det tog tid...jag är lite seg i starten. Roligt att komma hem till andra och få lite inspiration. Jätte fint hus. Härlig altan och stor tomt. Ella och Wilmer lekte, bråkade och lekte lite till :-) roligt det där att dom alltid ska ha samma saker?! Mat åt vi sen på Jensas...grilltalrik.

Leker i Wilmers nya sandlåda



Jar of hearts


Wordfeud!

Vad har jag gjort? Hamnat i Wordfeud träsket! Dom pratade om det på The Voice. Helt missat det måste jag säga. Men plötsligt hör jag om det från alla håll och nu är jag fast :-)



Porträtt!

Ella ritade en bild av mamma idag...

...och en bild av pappa

Haha prickarna i ansiktet är skägg ♥

Ellas nya favorit låt!


Höstfint!

Härligt att det kan blomma så fint fast sommaren nu är slut ♥


Småprat!

Nova sa Mamma idag, när hon ville ha mer banan :-) roligast med det hela var nog Ellas reaktion. Bara hon kan se så förvånad ut
♥ ♥ ♥


Nytt!

Hittade något fint till mig att ha på Lördag iaf...
favorit höst färgen dessutom!


Lindex


Tidningar!

Vi svämmar över i tidningar och reklam! Samtidigt så vill jag gärna ha reklam...känns som att jag missar något annars :-) Synd att vi är urusel på att få iväg sk**en sen. I veckan var jag iaf duktig och packade bilen full. Men vad möts man av då??? Överfulla containrar både vid Coop och Ica! Låter som en sur kärring nu men...det är jag också. Så jäkla less. Dom måste väl tömmas. Hur ska jag annars kunna kasta något? Åkte till tippen istället vilket jag borde gjort från första början. Mycket smidigare.




RSS 2.0