Halv 8 hos mig!

Bänkar mig ofta framför tvn för att se Halv 8 hos mig. Irriterar mig på deltagare som förväntar sig underverk från dom andra trots att dom själva inte levererar!
Denna vecka är det MARIO :-(



Lättlagat!

Sitter vid datorn och försöker hitta lätta recept...men tydligen så betyder inte ordet lättlagat det samma för andra som för mig. När jag säger lättlagat då menar jag LÄTTLAGAT. Inte 20 ingredienser och en massa konstigheter. Trött på samsamma mat hela tiden. Vill ha något nytt och gott som går fort att tillaga. Som dessutom barn tycker om :-) Letar vidare...




Ointresserad!

Ella tyckte det var något tråkigt att titta på bandyfinalen idag så hon slocknade framför tvn istället med sina nya stövlar på. Envis liten tjej det där. Mitt intresse för bandy brukar ju vara lika med noll men visst är det skoj att se när dom vinner :-) Heja SAIK!



It´s a girl!

Välkomnar en till liten tjej i släkten som anlände 2011-03-17
:-) GRATTIS till min kusin och hennes familj! Ebba kan nu titulera sig storasyster. http://www.lg.se/webbisar/image.aspx?id=18310&size=large. Väntar med spänning på vad den lilla ska heta.

Babyshop outfits!

Ella blev utvald till att visa en av Babyshops outfits på deras blogg och facebook ;-) Roligt tycker jag! Stolt mamma!


www.babyshop.se

Vårkänslor!

Än så länge blir jag bara besviken när jag går utanför dörren i tron om att det ska vara varmare än det faktiskt är. Ser många som tagit på sig vårjackorna men det är för tidigt. Jag fryser. Man vill väl så gärna inbilla sig att våren är här. Så fort det blir någorlunda bart på backen så förtränger man snödrivorna som ligger bredvid :-(



Lunch Downtown!

Lunch på stan idag med Ella och Nova. E höll redan på att somna i bilen på väg dit. Svårt att hålla henne vaken. Fick prata oavbrutet. Bilen är verkligen ett riktigt sömnmedel. Ibland till nytta, andra gånger mindre bra. Inte ALLTID sömn kommer lägligt. Väl där somnade N i vagnen. E vacklade mellan att vara super snäll till att små horn växte ur pannan ;-) Klagade på att det antingen var för varmt eller för kallt. Nu har hon även börjat köra med att "Jag är liten mamma"...när vissa saker inte passar haha.
Lunch åt vi på Selmas. Inte direkt för att dom har godast mat...mest för att det finns gott om svängrum. Sandviken borde göras mer barnvagns vänligt. Tar sig ju knappt in på alla affärer utan hjälp. Det känns omständigt  och jag förstår dem som väljer att åka till Valbo istället.

Dagens lunch - Pasta med lax och räkor



Rätt låt vann!

Äntligen vann rätt låt på Melodifestivalen! Tror att Ellas nya favorit kille Eric Saade kan ta oss långt i tävlingen.



Kläd Jätten!

Jag handlar mycket sällan barnkläder på Kläd Jätten. Ingen favorit hos mig. Tycker inte att dom skiljer så mycket i pris när jag jämför med tex Lindex...så då handlar jag hellre där. MEN något som är toppen att handla just där är fodrade regnställ 349 kr och strumpor med halkskydd 3-pack 49 kr. Prisvärt!



Lugn stund!

Hemma och pustar ut efter ett besök på öppnaförskolan. Barnen sover så jag får mig en stund framför datorn trots att det kanske finns en hel del annat som jag borde ta mig för istället. Men det får vänta.

Två prinsessor!
Ella och Elisabeth




Bro!

Igår var jag och tjejerna till Anna och Julia i Bro. Mycket tjejer i vår familj :-) Hur trevligt som helst! Längtar redan till nästa gång vi ses.

Julia och Ella

Julia

Nova

Tjejerna fixar mat


Skidoo


Spruta nr 2!

Nova börjar närma sig 7 kg. Väger nu 6820 gr. Börjar kännas när jag bär bilbarnstolen. Inte det lättaste alla gånger. 5 månaders sprutan fick hon i tisdags. Gick bra. Kort tids gråt. Träffade läkaren också. Gick bättre denna gång. Tydlige ska man inte ha en massa frågor...då blir man mycket trevligare bemött?! Efter det körde vi på med lite babyrytmik vilket funkade bra trots något ömma lår.

Stoppar allt i munnen



Glee!

Börjat titta på serien Glee från början. Helt ok. Missat den på TV. Något för Ella också med all denna musik.



Längtar!

Här hemma längtar vi till våren. Blir alldelens lyrisk när jag hör takdropp. Tänk vad skönt att få slippa alla dessa tjocka kläder. Kanske slänga på sig en väst när man går ut istället :-)

Ellas nya väst

Tradera fynd! Helt ny NS kjol


Nova 5 Månader!

Nova 5 Månader idag! Testar Bumbon för första gången. Men hon är så vild att hon försöker ta sig ur. Kastar sig bakåt. Premiär klippt håret på henne också. Det blir ju så långt på vissa ställen. Växer i otakt.



Vurpa!

Drog en rejäl vurpa i Högbo idag. Isigt vart man än sätter sina fötter. Ont lite här och där nu. Tyvärr lyckades San fånga ögonblicket på film också :-( YouTube here I come. Flera miljoner träffar...NOT!

Ella spanar på...

...Bockarna Bruse

Högbo 2011-03-06



Korvgryta!

Försöker kurera oss med lite korvgryta här hemma som mamma och pappa hade med sig igår när dom hälsade på. Ja mina gäster får ta med sig egen mat när dom kommer hit haha. Ella har feber + att vi båda två är förkylda. Inget dagis idag. Hoppas att vi återhämtar oss snabbt. Detta gör ingen glad :-(



Nova och mamma stund!

Babyrytmik med Nova idag. Inställt förra veckan. Känner mig inte helt 100 av många orsaker. Helt säkert att det måste vara något dåligt virus på G i kroppen iaf. Trodde du att du skulle komma undan Marie? NÄ!

Så söta!




Kalas!

Den 23:e Februari fyllde syster Sofie __år. Vi var och grattade henne igår pga av hon jobbade tidigare.

På väg till Sofie

Detta hade vi med oss...

Örhängen från Naja Design i det lilla paketet och armband i påsen från B-Young!

Blev ett fasligt liv när kusinerna kom ihop sig :-) men man kan inte göra annat än att skratta. Sofie har ju en lägenhet där man kan springa runt runt runt och det blev några krockar och stora tårar.
Extra fika sugen. Extra gott. Men det var jag värd.
Snart dags för en till bebis i familjen. Vi väntar ivrigt. Tror det blir en flicka jag.

Ella

Ella och Kim bollar

Nova





RSS 2.0