Ny Mobil!

Idag var vi till Valbo och köpte ny mobil till mig. Hade ingen möjlighet att förlänga mitt abonnemang så det fick bli något av en budget variant :-) en Samsung Galaxy 5. Men jisses vad jag tycker om den. Snygg design, liten och nett. Nu har man knappt tid för annat haha. Måste lära mig min nya mobil. Appar och allt vad det nu heter ♥





Städdag!

Haft en riktig städdag. Huset rent topp till tå (nästan). Inte det minsta skoj men skönt när det är klart iaf. Tjejerna fick sina nya påslakan i sängarna.

Ella: BarbaPapa

Nova: BabyDan Pink/Lime
(mitt favorit mönster som nu även finns i rosa)



Photofun!


Orkidé!

Den fina orkidén jag fick av min kusin Cecilia när jag fyllde år. Härlig blomma. Återstår att se hur länge jag lyckas hålla den vid liv. Men jag fick lite tips.


31 år!

Igår fyllde jag 31 år. Kändes helt ok. Ingen ångest eller kris här inte. Fick så mycket fina presenter. Smycken, sjal, tröja, pyjamas, påslakan, orkidé, pengar och presentkort. Skönt det är med en riktig ego dag ibland. Det behövdes!

Några av mina presenter...




Juldagen!

Lugn juldag med mera god mat i Kungsgården och gott sällskap. Längtan efter att gå ut på krogen vid jul känns långt borta. Varför skulle jag? När jag har allt jag behöver hemma! Minns någon juldag för länge sedan då jag stod i en jätte lång kö in till livingroom och efter en hel del trängsel hamnade i en snöhög :-( bara jobbigt. Så skönt att vara hemma.

Ella och Julia
Ella
Nova




Julafton!

Julafton firades hos farmor och farfar på fm och hos mormor och morfar på em. Ella hade turen att träffa två tomtar. Som vanligt massor med klappar och god mat.

Ellas julstrumpa

Öppnar paket på morgonen

Ella och Julia tittar på Kalle

Jag och Nova

Stilig Kim

Ella och tomten


Fin julklapp till mig!

Ella och Novas julklapp från Amelia


God Jul!

God Jul från oss alla till er alla!

Nova växer för fullt!

Nova växer för fullt och vid BVC besöket igår vägde hon      5340 gram och var 58,5 cm lång. Mammas ♥



Kylskåpet!

Kan det bli bättre än så här i kylskåpet?! Jag fullkomligt älskar julmust...och söta är dom också.



Guldfynd by Kenza!

Snart dags att fylla år också. Skulle kunna tänka mig en hel del ur smyckeskollektionen som Kenza designat för Guldfynd. Precis min stil!






Granen!

Då var granen på plats för i år också. Lite senare än vanligt men bättre sent än aldrig...

Ella klär granen




Ny klänning!

Ny klänning från Lindex. Tänkt att bäras på självaste julafton.


Eat Pray Love!

Ella fick åter igen feber idag så vi har hållt oss inne. När barnen sov kurade jag ihop mig i soffan och påbörjade en ny bok. Nämligen Eat Pray Love av Elizabeth Gilbert. Vill gärna se filmen också med Julia Roberts men tar boken först.



Noblecard!

Fick julklapp från jobbet idag i brevlådan. Presentkort nobelcard där man själv kan gå in och välja vad man vill ha. Redan kikat lite. Fanns mycket jag skulle kunna tänka mig. Tackar!



4:e Advent!

4:e Advent bjöds det på fika hos Lisen, Micke och Tobias i Hagaström. Tråkigt väder att ta sig dit i. Höll på att missa avfarten. Men vad gör man inte för att träffa sina vänner :-) Väl där blev Ella lite hängig och fick feber. Typiskt! En slurk alvedon gjorde henne lite piggare så vi slapp åka hem på en gång.

Ella och Tobias

Ella klappar Ludde
Tobias och Malin + bebis

Glad Nova


Down Town!

Nyss vart ner på stan en sväng med Ella och Nova. Köpte lite smått och gott som fattades. Sprang på mina systrar som febrilt letade julklappar. Tror det var något till Nova på gång där men det visar sig sen :-) Lunchade på Jensas. Pizza till mig och köttbullar med mos till Ella. Nova sov skönt i vagnen. När barnen är på sitt bästa humör går det ju galant att gå på stan med dem själv. Synd att man inte vet detta i förväg...då kunde man stanna hemma dom gånger det väntas bli kaos. Idag var iaf en bra dag!


Vår mat

Titta vad jag fick!

Jensas

Hejar på tomten i fönstret

På väg hem igen


Julbord på IKEA!

Igår var vi på IKEA med farmor och farfar och åt julbord. Det var faktiskt gott, helt ok. Fastnade mest för svartvinbärs sillen. Ella var dock inte på humör för att äta. Varför? Ingen aning. Vill hon inte så vill hon inte. Typiskt när det fanns massor. Petade i sig någon köttbulle. Sen när vi kom hem då ville hon minsann ha både det ena och det andra :-(






Filmtips!



Namnbyte!

Inspireras av min kära vän Marie och byter namn på bloggen igen ♥♥♥

D&G!

Love love love ♥ Hoppas den aldrig tar slut!


30%!

30% på Lundmyr of sweden idag på Babyshop.se :-) så nu har jag fyndat till Nova. Hade dessutom fått in den storleken jag ville ha + att dom har fraktfritt ända fram till jul. Beställde även sista julklappen till en annan liten speciell tjej men det kan jag inte avslöja här. Yes!

Play2learn!

Var en sväng till Valbo idag och köpte den sista julklappen till Ella. Sen får det vara nog. Börjar bli klar med klapparna nu. Bara en kvar om jag har koll. Synd att jag hela tiden kommer på något nytt att köpa som jag kanske inte borde.



Nova 2 Månader!


Lucia på dagis!

Då har Ella avklarat sitt första lucia tåg med ljus i hår. Ingen avancerad klädsel denna gång men en lucia krona blev det iaf. Mitt hjärta smälte i kylan då hon sjöng tipp tapp och gjorde alla rörelserna. Så otroligt stolt man kan känna sig :-)



Liten lucia





Tredje Advent!




Lussebullar!

Igår bakades det lussebullar för fullt i Kungsgården.

Ella

Julia

Kim

Gillar dem med strössel på bäst

Kims lusse tomte :-)




Julbord!

I fredags bar det av på Julbord med jobbet (Strömberg) upp till fina Kungsfors Herrgård. Men först pulkatävling i Kungsberg och lite glögg. Tyvärr inga starka drycker för mig som måste tänka på lill tjejen där hemma :-( men det var kul ändå. Vann första åket mot Bibbi men fegade sen ur. Det gick ju så fort i backen och då hade jag minst fart haha. Super gott julbord. Lassade på allt som gick på tallriken, så pass mycket att jag sen inte orkade efterrätten! Brukar inte höra till vanligheten. Åkte vid 16 tiden och var hemma igen till 22.30. Då skulle San iväg och jobba så det blev ingen sväng på stan för mig. Dock gäspade jag redan stort vid den tiden. Trött mamma...












Pepparkakshus!

Fuskade lite och köpte färdigt pepparkakshus som Ella och jag donade med i veckan som var. Visade sig vara ganska svårt :-) Delarna var naturligtvis trasiga redan innan vi började. Hade väl inte väntat mig så mycket annat heller. Fick starta med att laga dom. Kladdigt med sockret. Absolut ingen piece of cake direkt. Men Ella tyckte det var jätte skoj, vilket så klart var meningen med det hela. Hon var riktigt duktig på det där.


Resultatet :-)


Lindex!

Hittade en hel del fint på Lindex idag. Shoppade tre tröjor och ett par byxor. Mycket nöjd. Måste ju ha något att sätta på sig. Min garderob är verkligen fattig. Skulle kunna handlat ännu mer men även min plånbok är ganska fattig så här innan jul. Men med 25% på hela köpet kom jag undan ganska billigt ändå :-)





Fynd!

Fyndat ett par mycket sköna stretch jeans på H&M endast 99 kr!


AnnA!

Grattis syster på namnsdagen :-) Kram

RSS 2.0