Helgen!

Efter att ha jobbat en vecka blir helgen så mycket mycket mer...nästan helig. E och jag var på stan en sväng igår innan vi gick till lekparken. Dock började hon snora och hosta så pass mycket att vi var tvungna att gå hem igen. Stadsparken är väl ett trevligt ställe, dit vill man gå med sina barn...NOT! Det första vi möts av är en herre i mindre bra skick som ska till att uträtta sina behov i parken :-( så där är det ständigt. Tragiskt och trist för oss som vill gå dit. På kvällen åt vi mat från Malaysia och tittade på fotbollen, som blev en besvikelse. Entrade sängen tidigt, redan vid 22 tiden. Lika bra att försöka få så mycket sömn som möjligt inför jobb vecka.

Fick besök av Anna och Julia idag som vart på babysim. Mysigt :-) Har nu inhandlat kanelbullar och mazarinkaka med dumle från Marangoni. Mamma och Pappa dyker snart upp.

Hunnit med att packa lite smått också. Men det går segt. Behöver en massa kartonger. Tur att man jobbar på ett ställe där det ligger kartonger i varje hörn typ :-) haha.

Hoppas ni alla haft en bra helg / Marie





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0